Annonse
Barcelona featured

Mine favorittrestauranter i Barcelona

mars 4, 2017
L1230645 1080x715 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Jeg elsker Barcelona og jeg drister meg til å si at dette er min by. Jeg vet hva som rører seg i byen av nye spisesteder og barer etter snart 50 turer til byen.

Det går nesten ikke en uke uten at jeg får forespørsel om kule steder å spise og drikke i Barcelona. Jeg har langt over 50 innlegg å vise til og jeg kan skjønne at det er litt vanskelig å pløye seg igjennom. Nå har jeg samlet alle favorittene i et innlegg med linker inn til større saker om stedene. Jeg kommer til å oppdatere listen forløpende etter hver tur jeg har vært i min favorittby, så du kan alltid gå inn her og få oppdatert liste.

Foto: Hellsekitchen.org

Østers på Succulent.

Suculent

På Rambla de Raval i Barcelona ligger to restauranter signert den talentfulle kjøkkensjefen Charles Abellan. Han står bak suksesser som Comerc 24 (nå nedlagt) Bravo 24 på W, La Barra og Tapas 24 (litt vel mye turister der altså.). Suculent og Taverna de Suculent ligger nesten side om side i det belastede strøket i Raval. Maten er kreativ og helt fenomenal! Stort utvalg av naturviner. Les mer her.

Adresse: Rambla del Raval, 43

Foto: helleskitchen.org

Ålesmørbrød på Gresca

Gresca

Gresca er to ting: En vinbar med matservering, men også en restaurant med fast meny. Fokuset er naturvin og spennende retter. Jeg elsker maten på Gresca og vinutvalget er minst like bra som på Bar Brutal. Les mer om Gresca her.

Adresse: Calle Provença, 230

foto: helleskitchen.org

Nobook

Nobook

Supersnål restaurant av Iker Erauzkin, som også driver den kjente restauranten UMA. Alt på Nobook er oransje. Til og med kokkene er kledd i oransje fengselskjeledresser. Mye show, men heldigvis er maten fenomenal. Les mer om Nobook her.

Adresse: Carrer de Provença, 310

Foto: Hellsekitchen.org

fideuá negre. Skalldyrspagetti, kan man jo kalle det. Tilsatt blekksprutblekk.

Escriba Xiringuito

På en av Barcelonas mange strender finner du Escriba Xiringuito. Restauranten ligger et par strender bortenfor den olympiske stranden (ut av byen). Dette er en restaurant som spesialiserer seg på risretter som paella, arroz negre, arroz marinero og fideu-retter (små spagetti-biter i stedet for ris). Det geniale er at du kan meske deg med disse herlighetene og etterpå legge deg på en solseng på stranden nedenfor. Kanskje ta en dupp i havet også? Les mer her.

Adresse: Av. del Litoral, 62

Foto: Hellsekitchen.org

Churros y chocolate

Granja M. Viader

I Barcelonas trange smug er det mange fristelser. Her kan du fine spesialbutikker som selger hjemmelaget sjokolade, sukkertøy, matvarer og flotte grønnsaker. Jeg elsker å gå meg vill i nettverket av gater i gamlebyen, men jeg styrer unna de verste turistfellene. I den mer rufsete bydelen, Raval, ligger en Granja. Ordet betyr gård, og en granja selger gjerne produkter laget av melk. Granja M. Viader i Carrer Xuclà selger sjokoladeprodukter, oster og andre fine ting, men de har også en herlig kafé. Her får du perfekte churros y chocolate. Les mer om Granja M. Viader her.

Adresse: Carrer d’en Xuclà, 4-6

Foto: Hellsekitchen.org

Burgers and Gin

Hamburgueseria La Royale Paco Perez

I Barcelona finnes et sted som serverer gin og tonic og gourmetburgere. La Royale heter restauranten/baren som ligger på vei opp mot Tibidabo-høyden. De tilbyr ukens meny som består av burger, fries og GT for 25 euro, men du kan også bestille fritt fra en herlig meny. Les mer her.

Adresse: Plaça del Camp, 5

L1150714

Disfrutar

Disfrutar betyr å nyte på spansk. Og det gjør man virkelig på denne restauranten. Det er tre av kokkene fra tidligere El Bulli (kåret til verdens beste restaurant før den ble lagt ned) startet Compartir i Cadaques, en restaurant jeg har besøkt en million ganger, for den er så fantastisk. Dette er en fantastisk restaurant som serverer middelhavsmat, men med Barcelona som kulinarisk fokus. Disfrutar har nå to Michelinstjerner. Du kan lese om mitt første måltid  her. Og mitt siste måltid her.

Adresse: Carrer de Villarroel, 163

 

 

 

Quimet & Quimet 

Quimet & Quimet er en vinbar/tapasbar. Det er flasker opp etter alle veggene og tapasen de serverer er ikke helt klassisk. Deres tolkning av Pan con tomate er ikke slik den vanligvis serveres. På Quimet & Quimet får du små kjeks med søt tomatsalsa, olivenolje og tørket, sort olivenpulver på toppen. Nydelige.

De smaker så godt til salte ansjoser. De har også spesialiteter som små brødblingser med pålegg på. Det kan være laks, sardiner, kråkeboller, ost…
De har masse vin på glass og selvsagt også et imponerende utvalg hele flasker. De har eget øl og andre merker.

Adresse: Carrer del Poeta Cabanyes, 25

Masala 73

Masala 73 er et sted jeg har hatt lyst å besøke siden i sommer da de åpnet restaurant. De har tidligere kun servert mat fra Food Truck. Konseptet er moderne indisk mat, akkurat så trendy som det går an å få det skal vi tro trendrapportene fra 2018. Det er en svært vellykket tolkning av moderne indisk mat.

Les mer om Masala 73 her.

Adresse: Carrer de Muntaner, 152

L1360157 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Plata Bistro

Plata Bistro er også en nyhet. Konseptet er som følger: Menyen settes hver dag. Det kokken finner på markedet havner på menyen. De åpner til frokost og har lunsj og middag. På en tavle over kjøkkenet står rettene og det er det du kan får den dagen. Vi var heldige og tok turen innom da de nettopp hadde fått inn litt trøffel. Og jeg elsker trøffel, må vite. Les mer om mitt måltid på Plata Bistro her

Adresse: Carrer de Sepúlveda, 23

 

Nico skjenker deilige utvalgte viner til rettene.

Nico skjenker deilige utvalgte viner til rettene.

Eat With

Gjør en storby litt mer intim. Et nytt konsept som nå finnes i mange store byer, heter EatWith og er rett og slett et arrangement du bestiller online og møter opp i leiligheten til den du booker hos, og så spiser du middag hos fremmede mennesker sammen andre fremmede mennesker. Høres det skummelt ut? Jeg og Erik deltok på en slik EatWith-middag i Barcelona  hjemme hos Xavi og Nico. Les om det her.

L1110797 1080x720 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Nydelige grillede artisjokker fra L’Antic Forn

L’Antic Forn

Vil du smake ekte, ujålete katalansk mat er L’Antic Forn i Raval stedet. Vi har vært der mange ganger til lunsj. Stødig, rimelig og ekte mat. De har nydelige steinovnspizza også fouten lokal mat laget med sesongens råvarer.

Adresse: Carrer del Pintor Fortuny 28

Foto: Hellsekitchen.org

Herlige røkte marbein på Caravelle.

Caravelle

Caravelle ligger skrått over gaten for L’Antic Forn. Her finner du et litt yngre og hippere klientell. Ikke så rart kanskje, da de brygger sitt eget øl i nabolokalet og serverer fantstisk BBQ-mat som røkte margbein og ribs.  Les mer om Caravelle her.

Adresse: Carrer Pintor Fortuny 31

L1210512 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Chök

Chök har åpnet avdeling i Raval og i Gracia. Her får du alt du måtte ønske deg av søte saker. De er kjent for sine overdådige cronuts og sjokoladekunst. En tur innom er i alle fall lov. Les om originalbutikken her.

Adresse: c/ del Carme, 3

De neste seks restaurantene tilhører området elBarri – et område drevet av Albert Adrià og broren Ferran Adrià har også en finger med i stedene:

J49A1610 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Dessertrommet på Tickets.

Tickets: 

Her har jeg vært seks ganger, og jeg blir aldri lei. Dette er verdens morsomste tapasbar, etter min mening. Drives av flinke Albert Adrià, kjent fra elBulli. Les om mitt siste besøk på Tickets her.

Adresse: Av. del Paraŀlel, 164

Foto: Helleskitchen.org

Hoja Santa

Hoja Santa

Albert Adrià og Paco Mendez sin meksikanske Michelinrestaurant. Fantastisk mat i nydelige omgivelser. Les mer om mitt besøk her.

Adresse: Av. de Mistral, 54

Foto: Helleskitchen.org

Niño Viejo

Ligger i samme bygget som Hoja Santa og drives av samme menneskene. Her får du meksikansk streetfood av ypperste kvalitet. En morsom og særdeles bra restaurant. Les mer om mitt besøk på Niño Viejo her.

Adresse: Av. de Mistral, 54

Foto: Helleskitchen.org

Deilige skjell på Bodega 1900

Bodega 1900

Albert Adriàs fabelaktige vermuteria. Usnobbete og ekte. Her kan du bl.a nyte vermut, sardiner og deilige skinker.  Les mer om Bodega 1900 her.

Adresse: Carrer de Tamarit, 91

Foto: helleskitchen.org

Pakta

Pakta

Japansk-peruviansk kjøkken med Michelinstjerne. Du kan velge om du vil kjøre meny eller bare stikke innom for sushi. Mer om Pakta i et tidligere blogginnlegg.

Adresse: Carrer de Lleida, 5

Bartender Marc Alvarez, kjøkkensjef på Enigma, Oliver Peña og Albert Adrià på kjøkkenet. Foto: Helle Øder Valebrokk

Bartender Marc Alvarez, kjøkkensjef på Enigma, Oliver Peña og Albert Adrià på kjøkkenet.
Foto: Helle Øder Valebrokk

Enigma

Dette er siste brikke i “restaurantlandsbyen” elBarri og den siste restauranten Albert Adrià skal åpne i Barcelona (ifølge ham selv). Dette er restauranten som skal bli den nye elBulli, men med kun smakfulle retter. De skal ikke provosere slik de gjorde på elBulli, kun servere god mat.
Jeg var her i mars og det var en nesten ubeskrivelig opplevelse. Det vil si: Jeg har beskrevet den med ord. Mange ord, for det er nemlig ikke lov til å ta bilder av maten her. Les min beskrivelse av Enigma her.

Adresse:  Carrer de Sepúlveda, 38-40

Foto: Helleskitchen.org

Vermut & Sifo

Vermut & Sifo

En av stedene som har sitt eget vermutmerke er Vermut & Sifo i den hippe bydelen El Poblenou. Elena Rosique har sin helt egne vermut som hun serverer i sin vermuteria. Hun har også en annen litt spesiell ting hun tilsetter vermuten: En egen pipette med skalldyrslake og den klassiske hotsaucen som brukes til potetchips i Spania. Kombinasjonen av denne laken og sausen gir en slags Bloody Mary-følelse til vermuten. Salt, søtt og syrlig. Pipetten kan brukes eller ikke og du regulerer selv hvor mye du vil ha i vermuten. Det funker veldig bra og jeg synes det ga en kul effekt til drinken. Les mer om vermutkulturen i Barcelona her

Adresse: Carrer de Bilbao, 18

 

foto: Helleskitchen.org

El 58 i el Poblenou.

El 58

Det er flere spennende vermutsteder i El Poblenou. El 58 er et kult sted som av en eller annen grunn først åpner til sen lunsj. Det er greit å være oppmerksom på hvis man drar i den retningen kun for å drikke vermut. De har ikke sin egen blend, men kjøper den fra vinbutikken i bakgaten, og den er hjemmeblendet.

Adresse: Rambla del Poblenou, 58

L1060137 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Bar Centric i Raval.

Bar Centric

Bar Centric i Raval har også husets egen vermut. Her er det veldig hyggelig å sitte og de har dessuten real mat. Kan anbefale stekte poteter med chorizo og egg.

Adresse: Carrer de les Ramelleres, 27

L1050897 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Vermut og spritz på Cactus bar.

Cactusbar

Et annet favorittsted er Cactusbar i El Born. Dette lille hjørnet har de beste utebordene i hele bydelen og her har jeg sittet kanskje hundrede ganger. Helt sant. El Born er ganske ødelagt av turister. For ti år siden var det et sjarmerende område. Nå er alt med sjarm presset ut til fordel for  dårlige restauarnter og butikker. Men det finnes noen perler her ennå.

Adresse: Passeig del Born, 30

Mer om vermutsteder i Barcelona her.

Foto: Helleskitchen.org

Bar brutal

Can Cisa/ Bar Brutal

Naturvinbaren Bar Brutal er stedet vi kommer tilbake til gang etter gang. Det er kyss og klem i døra fra de herlige folka som jobber der. Bar Brutal er det perfekte sted for et glass god naturvin eller en matbit eller begge deler. Maten har tatt seg opp veldig det siste året og nå går det fint an å spise her. Og for et utvalg av vin! Du kan også kjøpe med vin hjem. Mer om Bar Brutal her.

Adresse: Carrer de la Princesa, 14

L1060054 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Xampanyet

Xampanyet 

Xampanyet ligger midt i turistråkket i El Born. Her er det turister så det holder, men det er ok så lenge stedet er autentisk, og det er det. Her får du husets egen Xampanyet – som er husets egen musserende. Mat har de også og de serverer klassisk vermutmat som sardiner, hermetisert fisk, skalldyr og annet boksemat. Les mer her.

Adresse: Carrer de Montcada, 22

L1150421 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Bar Mendizaba

Utendørsbaren Bar Mendizabal i Raval er alltid et sted jeg stikker innom for en øl eller en kaffe. Masse rart å se på når du sitter her, og “underholdningen” er gratis.

Adresse: Carrer de la Junta de Comerç, 2

J49A2078 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Norske Chris Grenness

Bodega Bonavista: 

Norske Chris Grenness driver denne vinbutikken som også er en delikatesseforretning. Du kan melde deg på vinsmaking og også spise i den lille, koselige vinbutikken. Egen vin, Aquest Noruec, har han også. Den får du på Vinmonopolet.

Adresse: Carrer de Bonavista, 10

foto: Helleskitchen.org

Pastrami bar

Pastrami Bar

Pastrami Bar ligger i El Born. Det knøttlille lokalet serverer fantastiske røkte og spekede produkter laget av Rooftop Smokehouse. Her får du blant annet pastramiplattinger, grillet brød, hjemmelaget surkål og røkt smør. De har øl og naturvin, men kun en rød og en hvit. Mer om Pastarami Bar her.

Adresse: Carrer de Rera Palau, 4

L1060087 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Godt humør på Paradiso Bar

Paradiso Bar

Når du sitter på Pastrami Bar vil du se at folk kommer og forsvinner inn i veggen. Skal alle på do? Nei da. Bak kjøleskapsdøren ligger Barcelonas kanskje aller kulest bar. Paradiso er ehhh et paradis for cocktailselskere. innenfor den hemmelige baren er det enda en hemmelig bar.

Adresse: Carrer de Rera Palau, 4

L1060263 - Mine favorittrestauranter i BarcelonaNegroni bar

Negroni Bar i Raval er mørk, dyster og helt perfekt for en negroni. Er du like glad i negroni som meg, vil du hit.

Adresse: Carrer de Joaquín Costa, 46

foto: helleskitchen.org

Antonio.

Dr. Stravinsky

På nyåpnede Dr. Stravinsky i El Born kan du møte Norges beste bartender 2016, Antonio. Han driver en fantastisk kul bar som bare må besøkes. Liker du HIMKOK i Oslo, er dette stedet for deg. Cocktailsene er supergode og lokalet er helt unikt. Du vil finne andre nordmenn her. Ordet er spredt så det holder. Les mer om baren her.

Adresse: Carrer dels Mirallers, 5

IMG 2647 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Satan på hotel Bonay

Satan’s coffee Corner: 

Uberhipp kafé i den historiske bydelen. De lager en killer kaldbrygget iskaffe her. Avdelingen deres i Casa Bonay er også koselig. Mer om Satan’s her.

Adresse:  Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call, 11

og avd. i Casa Bonay: Gran Via de les Corts Catalanes, 700 

J49A2185 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Libertine.

Casa Bonay

Apropos Casa Bonay. Her finner du den fantastiske cocktailbaren Libertine og restauranten Elephant Crocodile Monkey. Fabelaktig mat og deilige naturviner. Prøv oransjevinen fra Cueva hvis du vil drikke noe skikkelig godt. Mer om det her.

Adresse: Gran Via de les Corts Catalanes, 700

foto: helleskitchen.org

Mosquito asian tapas bar

Mosquito Tapas Bar

En fantastisk asiatisk restaurant med dumplings, Pho, and, nudler og andre godsaker. Billig, veldig populært og strålende mat og stort utvalg av øl. Kan anbefales på det varmeste.

Adresse: Carrer dels Carders, 46

Aperol Bar

Aperol Bar

 

Aperol Spritz Bar

Ja, de har egen offisiell Spritz-bar i Barcelona! Her får du selvsagt klassikeren, men også andre Aperol-cocktails. Et must hvis du liker Spritz.

Adresse: Passeig d’Isabel II, 2

foto: helleskitchen.org

Burgers på Bacoa

Little Bacoa

Du får byens beste burgere på denne sjappa som også har to andre avdelinger. Alt er hjemmelaget. Til og med sausene. Denne avdelingen ligger rett bak Santa Catarina-markedet i Ribiera.  Les mer om de to andre burgerstedene i et tidligere blogginnlegg.

Adresse: Carrer de Colomines, 2

L1210938 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Poussin stekt over en boks øl.

El 300 del Born

I den gamle markedshallen i el Born ligger en fantastisk restaurant. Ølmerket Moritz har åpnet et sted som serverer gammel mat. Dvs. historiske retter som fantes i Catalonia for flere hundrede år siden. Her kan du få brød med olje og sukker, en typisk frokost for mange år siden. De selger også et sterkt spesialøl her som heter Born 17.14. Det er laget på honning og ingefær og smaker skummelt godt.

Adresse: Mercat del Born, Plaça Comercial, 12

DSC 0024 1 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Estimar (Foto: Estimar)

Estimar

Ferran Adrià har sagt at dette er Barcelonas aller beste restaurant om dagen. Vi var her og spiste et glimrende måltid. Råvarene er sprellferske og rettene til å dø for. Kjøkkensjef Rafa Zafra (som også har en forhistorie på El Bulli) er også kjøkkensjef på Heart Ibiza – et annet sted som Adrià-brødrene driver.  Mer om det her.

Mer om Estimar her.

Adresse:  Carrer de Sant Antoni dels Sombrerers, 3

L1210916

Hallo, der!

Eyescream and friends

Kuleste issjappa i byen. Lag din egen kompis og spis ham etterpå. Høres brutalt ut, men… Mer om Eyescream her.

Adresse: Passeig de Joan de Borbó, 30


L1210925

En Aparté

En Aparté ligger i El Ribera (strøket opp fra El Born og opp mot Triumfbuen på den ene kanten). Dett er en liten fransk bistro med småretter som oster og skinker, patéer og salater. Den er superhyggelig og interiøret inne minner om en miks av loppemarked og privat stue. Deilig og enkel fransk vin og mat hvis du skulle bli lei av spansk mat.

Adresse: Carrer de Lluís el Piadós, 2

J49A2268 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Nømad

Skandinavisk kaffe med alt det hører med. Her får du aeropress, V60 og kaldbrygget kaffe. De har også en avdleing i Raval og kafferøsteri i el Poblenou. Mer om Nømad her.

Adresse: Passatge Sert, 12

L1150607 1080x539 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Mary’s Market

Et sted jeg vil trekke frem er Mary’s Market. Det ligger inne i et kjøpesenter langt oppe på Passeig de Gràcia. Senteret heter Bulevar Rosa og har en rar samling butikker. Noen veldig fine, andre ikke så fine. Men innerst inne i senteret ligger Mary’s Market  – en fantastisk matbutikk. Her får du skinker, oster, vin, ginutstyr, salt, oljer osv. Nedenfor kan du se en bildeekstra fra butikken, og da skjønner du nok hvorfor jeg anbefaler stedet til deg. Mer om det her.

Adresse: Carrer de València, 266

L1060014 - Mine favorittrestauranter i BarcelonaEl Racó de mariner

Vårt gamle favoritt for skalldyr og fisk, El Racó de mariner flyttet fra havnen i Barceloneta (bak sperringen inne på havnevesenets område) til utkantstrøk for noen måneder siden. Nå holder de til ved Port Forum. Du kan ta trikk eller metro ut dit og så gå et stykke. Her møter du ikke mange turister.

Adresse: Port Forum, Carrer port esportiu, Local 1

L1050862 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Frokost eller lunsj? Alltid hyggelig på La Torna i Santa Catarina-markedet.

La Torna

Vi spiser nesten alltid frokostene våre på dette stedet. Det er en baker/tapasbar/café, bar etc inne i Santa Catarina-markedet. Det er de samme folka på jobb år etter år. Samme mannen med bart som står i timesvis å lager mat på komfyren. Damene med små hatter som serverer og skjærer bocadillos. Dette er et sted med puls og de har også Barcelonas beste cafe con leche. Sjekk ut Santa Catarina-markedet her i eget blogginnlegg.

Adresse: Av. de Francesc Cambó, 16

L1060182 1080x752 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Dos Pebrots

Dos Pebrots drives av Albert Raurich. Han var kjøkkensjef på elBulli i ti år og har også den kjente og spennende Michelin-restauranten Dos Palillos rett rundt hjørnet.
Jeg hadde både gledet meg og gruet meg litt til å besøke Dos Pebrots. Albert Raurich er kjent for å provosere og noen ganger kan det bli litt i overkant. Dos Palillos var en prøvelse i noen av rettene. Ut fra bilder fra nyåpnede Dos Pebrots kan også denne restauranten sjokkere med svinejur servert på magen av en keramikkgris. Det kan bli too much. Restaurantopplevelsen ble en av de beste i 2016. Sjekk ut hele saken om Dos Pebrots her.

Adresse: Carrer del Dr. Dou, 19

L1110830 1080x773 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Dos palillos

Midt i slitne Raval (rett ved siden av hippe Camper Hotel) ligger Dos Palillos. Dette er en asiatisk gourmetrestaurant med uvanlige råvarer. Her må man virkelig være åpen for absolutt alt: Glassmaneter, breiflabblever, sjøanemoner… Les om vårt første måltid på Dos Palillos her. Vi var tilbake i mars 2017. Les om den siste opplevelsen her.

Adresse: Carrer d’Elisabets, 9

L1150128 1080x690 - Mine favorittrestauranter i Barcelona

Casa de Tapas Canota

Casa de Tapas Canota er en fantastisk galisisk tapasbar (naboen til Pakta). Her får du min favoritt pulpo de gallega (blekksprut med røkt paprika og poteter.)

Les mer om Casa de Tapas Canota her

Adresse: Carrer de Lleida, 7

Pulperia.

Pulperia.

Bar Celta Pulperia

Ekte tapasbar med alle klassikerene og masse herlige blekksprutretter. Dessverre har de ikke lenger utebord, men det er hyggelig og god stemning inne.

Bar Celta Pulperia ligger i krysset calle Princesa og Calle Comerc. Rett under hotellet vi pleier å bo på.

 

L1210563

Deilig tapas på nabolagskneipa Joanet.

Joanet

Dette er en liten familiedrevet tapasbar som kun er åpen til lunsj. Den er helt fantastisk og denne plassen er en av de koseligste å sitte på i strøket.

Adresse: Plaça de Sant Agustí Vell, 6

Hva er ditt favorittsted i Barcelona? Kommenter gjerne!

Kanskje liker du disse også

3 Kommentarer

 • Svar odd mars 4, 2017 at 3:39 pm

  Takk for bra oppsummert innlegg! Synes også SantAugustina er bra, så skal innom der til uken. Liker også Betlem: https://www.facebook.com/BetlemGastro , La Pepita: http://lapepitabcn.com

 • Svar Anders B januar 11, 2018 at 9:05 pm

  Har besökt Barcelona ca 40 gånger under de senast år och läst många tips och guider men din är nog den mest intressanta med många ställen inte nämnda hos andra och som jag inte känner till men vill lära känna. Ett par tips fr min erfarenhet: “Granja Elena” Traditional and incredibly well prepared dishes, only open for lunch, not known to tourists. “Mari y Rufo” Hål i väggen typ, not sophisticated at all, if you see it from outside you would probably never go in. Family run business, making tapas, they do not speak so much English which prooves that it is not visited by so many tourists. Den restaurang jag besökt flest gånger är http://www.calisidre.com/index.php Traditionell mat med perfekta råvaror tillagade med modern teknik och en underbar klassisk service av Pep, världens bästa kypare!!

  • Svar helle januar 12, 2018 at 9:08 am

   Så hyggelig å høre, Anders! Takk! Og takk for nye tips! Jeg skal definitivt prøve flere av disse. //Helle//

  Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: