Barcelonas flotteste souvenirbutikk

Jeg ser nok på souvenirer på en litt annen måte enn mange andre. For meg er en bra souvenir noe jeg kan med meg å nyte når jeg kommer hjem. Altså noe spiselig eller drikkelig. Jeg reiser alltid med stor koffert, for jeg vet at den vil bli full når jeg reiser hjem. Jeg handler souvenirer – og disse koser jeg og Erik oss med når vinterkulda setter inn.

Barcelona er min favorittby i hele verden. Her kan jeg gå på markeder og se, smake og handle. Jeg er daglig på markdet, faktisk, for dette er stedet å spise frokost. Her kan du lese om mitt favorittsted for frokost.

Men Barcelona har så mye å by på av matrelaterte opplevelser. Vil du lese om mine opplevelser i byen, kan du klikke deg inn i arkivet mitt.

Et sted jeg vil trekke frem er Mary’s Market. Det ligger inne i et kjøpesenter langt oppe på Passeig de Gràcia. Senteret heter Bulevar Rosa og har en rar samling butikker. Noen veldig fine, andre ikke så fine. Men innerst inne i senteret ligger Mary’s Market  – en fantastisk matbutikk. Her får du skinker, oster, vin, ginutstyr, salt, oljer osv. Nedenfor kan du se en bildeekstra fra butikken, og da skjønner du nok hvorfor jeg anbefaler stedet til deg.

L1150611

Når du har handlet ferdig bør du gå ut av senteret, men den andre enden. Da kommer du ut på den flotte Rambla de Catalunya. Her ligger det mange koselige barer som har utebord. Bestill et glass cava eller en Benjamin (liten flaske med cava) og en liten porsjon med fuet (katalansk spekepølse). Dette ritualet har jeg hver gang jeg er i Barcelona.

Forrige

Asiatisk agurksalat

Koreanske spareribs

Neste

Legg igjen en kommentar