Gourmetburgere og gin og tonics

To av de beste tingene i verden er en god burger og en god GT. Og når du får begge tingene på et og samme sted, ja da trenger ikke jeg mer for å oppleve komplett lykke. Selvsagt er dette satt på spissen:)

To ukens GT coming up!
To ukens GT coming up!

I Barcelona (ja, min favorittby) finnes et sted som serverer GT og gourmetburgere. Og selvsagt måtte jeg oppsøke stedet da jeg var i byen i sommer. La Royale heter restauranten/baren som ligger på vei opp mot Tibidabo-høyden. De tilbyr ukens meny som består av burger, fries og GT for 25 euro, men du kan også bestille fritt fra en herlig meny. De tilbyr stor ginmeny med flere uvanlige merker og burgermenyen består av 16 forskjellige valg fra hele verden. Erik og jeg valgte ukens gin og startet med en herlig forrett: Vaktel-lollipops med spicy dressing. Så bestilte vi en gourmetburger hver: koreansk med shitakesopp, spicy majones, wakame og mye mer, og en med mature beef, provoloneost, rød pesto og pinjekjerner. Det er med hånden på hjertet noen av de beste burgerene som vi har spist. Perfekt tilbehør, perfekt størrelse. Kjøttet er perfekt grillet og burgeren er ganske grov. Vi sitter der og bare måper!

L1150759
Vaktellollipops.
L1150762
Min burger med rød pesto.
L1150765
Perfekte fries med salsa brava.
L1150766
Eriks koreanske burger.
L1150772
Demontert tiramisu.
L1150774

Vi må dele en dessert etterpå og valget faller på en demontert tiramisu med kaffeis, krem, sjokoladekrem og smuler av ladyfinger-kjeks i likør. Helt fantastisk.

Og GT’n? Aldeles nydelig, og vi føler oss litt småvågale når vi sitter her på en søndag og drikker sprit til lunsj. Det ble med én, men en liten hvil etterpå ble nødvendig.

Skal du til Barcelona og vil smake en god burger, kan jeg også anbefale dette stedet. Litt mer om årets gintrender her.

Vil du ha GT og Burger, stikk innom La Royal, Plaça del Camp, 5, Barcelona

Forrige

Mitt første møte med ekte koreansk mat

Søtpotetpuré med appelsin

Neste

Legg igjen en kommentar