Paradis for den søte tann

Jeg har egentlig ikke en søt tann, men jeg elsker å se pene, kreative ting. Et sted jeg har gått forbi mange ganger er Chök– the chocolate kitchen i Barcelona. Grunnet til at jeg aldri har gått innom før denne dagen, er at jeg aldri har lyst på søtsaker når det er varmt, og som oftest er det varmt i byen når jeg besøker den. Men denne gangen tenkte jeg at jeg måtte stikke nesen innom for å se hva slags sted dette egentlig er.

Chök er en butikk som selger kreative søtsaker som marshmallows, sjokolade, konfekt og ikke minst cronuts. De holder kurs i det flotte lokalet og lærer gjerne bort hvordan du kan bruke chokolade i salte retter. Jeg kjøpte en kokebok om akkurat dette temaet da jeg var innom butikken.

Chök, c/ del Carme, 3

Et annet sted som selger spennende donuts heter Lukumás og ligger også i bydelen Raval. (Valldonzella 36). De har en avdeling i Gracia også (Torrent de l’Olla 169). Her serverer de greske smultringer med naturlig glaze på, laget av naturlige ingredienser med spennende smaker.

L1150618
L1150617
Forrige

Pasta med fersk tomatsaus og spicy kjøttboller (hvis du vil)

Dansk kyllingsalat på moderne vis

Neste

Legg igjen en kommentar