Bondens marked og skattene du finner der

Lørdag startet sesongens første Bondens Marked her i Oslo. Det var samtidig markeringen av at Bondens marked har eksistert i 10 år.
Denne tiden – og månedene vi har foran oss er de beste! Fersk lam, vilt, bær, osv. Jeg er i fyr og flamme! Jeg tok med meg en deilig pose hjem fra markedet. I den var det flotte grønnsaker fra Korsvold Gård og elg og kalv fra Heidal Landbruksprodukter.
Vi er heldige som har tilgang på disse herlige produktene, så ikke glem å ta turen innom Bondens marked på lørdag. Da finner du dem på Majorstuen. Jeg skal tilbake for meg. Det er iallfall helt sikkert.

IMG_8960
Se på de tomatene da! Den store røde ble til en deilig caprese.
IMG_8962
Tomater fra Korsvold gård, bøffel-mozzarella, basilikum og deilig olivenolje. Bedre lunsj finnes ikke!

 

 

Forrige

Herlige restauranter i Cadaques

Slik passer du best på krydderiene dine

Neste

Legg igjen en kommentar