Minisveler med røkt kaviar

L1000192
Minisveler med røkt kaviar

God påske! Jeg er vel hjemme fra herlige Firenze. Det blir deilig med et par påskedager i heimen før hverdagen melder seg igjen. Håper du koser deg glugg og at du vil prøve dagens rett.

Trenger du tips til en munnfull å servere til gjestene før middagen? Minisveler med røkt kaviar er perfekt følge til et glass musserende og hvis du gjør som meg, og lar gjestene selv bygge sin egen munnfull, ja da trenger du ikke kaste bort tiden på å lage brett på brett med snacks. Gjestene gjør det selv.

Denne snacken er også perfekt som en forrett. Tre stk per person er perfekt uten at apetitten blir ødelagt. Du kan selvsagt bruke annen type kaviar også, men kommer du over den jeg har brukt, anbefaler jeg deg å prøve den. For meg var det en ny og herlig smaksopplevelse.

L1000187
Minisvelene lager du enkelt slik:
100 g mel og 1 egg piskes sammen.
Tilsett 1 ts natron, en klype flaksalt og 1 ts bakepulver.
Så sper du ut røren med 100 ml skummet kulturmelk og 3 ss smeltet smør. La røren stå å svelle i en halvtime eller mer. Stek små klatter i pannen tilsatt litt smør.
L1000188
Snu svelene og stek på begge sider.
L1000189
La folk få bygge sin egen blings. Sett frem skåler med hakket løk, creme fraiche, kaviar og hakkede urter (persille, koriander og mynte). Drikk et glass prosecco til og kvelden er en suksess!
L1000111
Anitas sjømat er å finne på Bondens Marked i Oslo. Et glass med røkt torskerogn koster 69 kroner og er en fantastisk smaksopplevelse. Rognen smelter på tungen.
L1000115
Delikatesse fra Lofoten
Forrige

Egg- og baconsalat

En sjelden perle i Firenze

Neste

Legg igjen en kommentar