Egg- og baconsalat

I mitt hus er salat til middag skikkelig upopulært. Men jeg har lært meg noen triks. Har du bacon, pølse eller annen guttemat i salaten, kan jeg servere salat. Egg og bacon i en salat er derfor en hit!

Bruk bra bacon, for bacon er ikke bare bacon! Kok store egg i 10 minutter, kjøl dem ned, rens og skjær i båter.

Kutt en moden avokado i biter. Avokado passer superbra med egg og bacon. I denne salaten har jeg også brukt tre typer salat (sånn trepakk som du får på super’n), paprika og agurk. Jeg hadde også noen biter med daikon (asiatisk nepe), men reddiker vil gjøre samme nytten.

Hell på litt god olivenolje, sitronsaft og salt og pepper. Jeg hadde også noen deilige klatter med nydelig rørosrømme (beste rømmen i verden!). Til slutt hadde jeg noen deilige skiver parmesan på toppen. Deilig, vårlig og lett rett.

L1010074

 

Forrige

Lammeskanker i øl på italiensk vis

Minisveler med røkt kaviar

Neste

Legg igjen en kommentar