Ketchup med futt i

| |

Det er ikke alltid jeg gidder å lage alt fra bunnen av. Jeg bruker som oftest ketchup fra flaske, selv om min hjemmelagde ketchup er helt overlegen. Skal jeg lage en kjapp opprocka versjon av Heinz ketchup tilsetter jeg gjerne litt røkt paprikapulver og en teskje Sambal Bajak (asiatisk chilipaste). Du kan bruke tabasco også.

Det er alt du trenger for å lage et hot tilbehør til f.eks en god burger.

Så får heller burgeren være hjemmelaget:)

Min hjemmelaget burger

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Legg igjen en kommentar