Bakte grønnsaker til grillmaten

Det er tid for grilling og man må variere tilbehøret fra tid til annen. Mitt tilbehørstips i dag er en deilig ovnsbakt salat bestående av gul squash, cherrytomater, hvitløk, bredbønner (aspargesbønner kan brukes), grønne avlange paprika (de vanlige kan brukes), frisk mynte, olivenolje,salt og pepper.

Jeg skar biter av grønnsakene i tykke stolper. Tomatene valgte jeg å ha hele. Hvitløksbåter la jeg rundt omkring i formen. Jeg blandet alt med olivenolje og dyttet mynteblader ned i formen. Dette bakte jeg i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Da var tilbehøret helt perfekt. Mynten gir nesten retten en svak honningsmak. Herlig til grillet kylling.

IMG_8619

Forrige

Helstekt Stangekylling med godsaker

Bulgur på den beste måten

Neste

Legg igjen en kommentar