Skal det være en kopp … eh… kaffe?

Under mitt opphold i Botswana og Sør-Afrika ble det lite kaffedrikking. Det kommer av at «kaffen» der ikke inneholdt mye kaffe. Som Nescafe sier på sine hjemmesider: «Inspiration through meaningful moments can be found with a cup of NESCAFE Ricoffy – perfected to a mixture of the finest coffee beans, chicory and glucose.»
img_52992

Mulig det er kaffekrise i verden, men med så mange rare tilsetningsstoffer som denne kaffen inneholder (se ingredienslisten lenger nede), vil jeg heller droppe kaffen.

Derfor ble det kopper med Rooibos som fikk meg opp om morgenen.
Deilig var det å dra videre til Tanzania og deilig Kilimanjarokaffe laget av ekte kaffebønner.

Nå går jeg ut i oslosommeren og tar meg en god kopp kaffe på en av byens deilige kaffebarer. Dette er min favoritt i Oslo:

Kaffegram
Forrige

Kantareller på en ny måte

Det kommer an på utseendet

Neste

Legg igjen en kommentar