Potet- og avokadoblings

Restemat kan være den beste lunsj dagen etter. Har du bakt poteter og har noen til overs i kjøleskapet etter gårdagens middag? Bruk dem til denne herlige lunsjen.

Poteter som pålegg er vanlig i Danmark. Og som den halvdansken jeg er, måtte jeg lage en frisk sommerskive med dansk vri.

Jeg hadde saltbakt noen poteter i forleden og hadde dette til lunsj i går. Vanlige bakte poteter går selvsagt bra.

Jeg ristet en stor skive landbrød og smurte et generøst lag majones på skiven. Så la jeg noen salatblader og basilikumblader nederst, før jeg la poteter og avokado lagvis. Litt nykvernet pepper og flaksalt på toppen, samt noen dråper herlig olivenolje, og jeg hadde gatas beste lunsj! Prøv det, du også!

Forrige

Det fantastiske matmarkedet i Venezia

Nesten turistfri restaurant i Venezia. Helt sant!

Neste

Legg igjen en kommentar