Munchies – burgertrenden fortsetter i Oslo

Tidligere har jeg skrevet om Burger Bar og Illegal Burger i Oslo. Begge veldig gode burgersjapper. Det er en ny trend det der med burgere. Ny og ny… Vi har vel altid likt en god burger, har vi ikke? Men trenden med burgersjapper er ganske ny. Men vi liker å bite inn i saftig kjøtt. Det er en kunst å lage en god burger, og dessverre finnes det så alt for mange dårlige steder som serverer dem.

En god burger skal være saftig, men ikke rennende av fett. Tilbehøret skal være enkelt, men smakfult. Brødet skal være grillet på snittflaten. Kjøttet skal ikke være ihjelstekt eller for kompakt. Du skal kunne spise en burger med hendene.

Munchies
Munchies
Burger
Burger

Muchies i Bernt Ankers gt i Oslo er en ganske ny burgerbar. De har noen bord inne og noen utebord. Dette er et populært sted hos hovedstadens hipstere, så du må finne deg i å stå i laaaaang kø.

Enkelt interiør
Enkelt interiør

Stedet serverer ganske billige burgere i gråposer. Kjøttet er perfekt grillet. Konsistensen er den beste jeg har smakt noe sted i oslo. Lett rosa i midten og perfekt stekeskorpe. Saftig og velkrydret. Jeg valgte glutenfritt brød og det var passe tørt, men det «vanlige» valget som mannen min bestilte, var luftig og perfekt.

Hjemmelaget limonade
Hjemmelaget limonade
Spicy-burger
Spicy-burger
Perfekt grillet kjøtt
Perfekt grillet kjøtt

Jeg hadde en klassisk cheeseburger med sylteagurk, sennep og ketchup og selvsagt cheddar-ost.

Erik hadde spicy-burgeren med jalapeno-majones og hot salsa. Denne burgeren har han spist MANGE ganger den siste tiden. Han har rett og slett blitt forelsket i stedet. Heldigvis ble jeg med denne gangen. Det blir ikke siste gang.

Som drikke kan du få hjemmelaget lemonade med mynte, glutenfritt øl og mye, mye mer.

Det begynner å ta seg opp skikkelig i strøket rundt Torggata nå. Kule steder popper opp som paddehatter, og jeg elsker det!

Stort utvalg drike
Hipster heaven
L1020265
Stort utvalg drikke

L1020263

Forrige

Biff-dag på «Norges Grillmester» i kveld

Gourmetmåltid på 15 minutter: Torsk med eple, potet og norsk spekeskinke

Neste

Legg igjen en kommentar