Biff-dag på «Norges Grillmester» i kveld

I dag er det Norges Grillmester på TV2 kl 20.00. Jeg vet det er onsdag, men denne uken, og neste uke, sendes Norges Grillmester to ganger i uken pga VM i fotball.

Dagens tema er «biff». I første oppgave skal vi grille tre biffer som hver av dem skal være rå, medium og godt stekt. Dette uten klokke og steketermometer. I oppgave to (oppgaven der noen må sendes hjem) skal vi lage Sør-amerikansk festtallerken med helgrillet ytrefilet og spicy pølse. Cecilie og jeg er vanligvis glade i å lage mat fra utlandet, men her har vi absolutt ingen erfaring. Ingen av oss har vært i Sør-amerika og vi bruker mye tid på å resonere oss frem til hvordan smakene skal være. Hva spiser man i Agentina, liksom? Hvordan dette går, kan du altså se på tv i kveld.

Det jeg synes er aller best med denne episoden er valg av gjestedommer. Even Ramsvik er Norges nye Michelinstjerneskudd og han er kjøkkensjef på fantastiske restaurant Ylajali i Oslo. Jeg var så heldig å feire 42-års dagen min der. Hvordan det var, kan du lese om her. Jeg synes han er Norges mest spennende kokk om dagen, ingen tvil!

I forrige episode ble ingen par sendt hjem, men Cecilie og jeg vant både første konkurranse og ble kåret til ukens grillmester.

Hvordan det går med oss i kveld kan du se på TV2 kl 20.00.

Cecilie og jeg chiller i sola mellom opptak
Cecilie og jeg chiller i sola mellom opptak

 

Forrige

Fruktig og frisk salat til grillmaten

Munchies – burgertrenden fortsetter i Oslo

Neste

Legg igjen en kommentar