Meatball Sub – gourmetmåltid av restene dine

Sitter du igjen med rester etter kjøttbollemiddagen din? Det gjorde jeg. Jeg hadde deilige kjøttboller i tomatsaus i kjøleskapet. Akkurat nok til at det ikke ville blitt en hel middag for Erik og meg. What to do? Det slo meg: De herlige «pølsebrødene» jeg lagde forleden dag, som passet så godt til hummersalat, de vil passe perfekt til å fylle opp med kjøttboller for så å få tidenes beste restemiddag! Kjøttboller i brød med hjemmelagde fritter og chilimajo til. Blir jo ikke bedre enn det, vel? Pynt med noe grønt (eller reddiker i dette tilfellet) og nyt restemiddagen din.

Slik ble det. Jeg lagde de deilige brødene igjen. Oppskrift her, og fikk en kongemiddag som nå trorer på topp ti hos Erik.

Har du ikke kjøttbolle-i-tomatsaus-rester, kan du jo bruke helt ferske kjøttboller og så lage din egen ketchup til (evt jukse med en su har i skapet)

L1130967

Forrige

Jansons fristelse til en krimdronning

Spis hjemme hos fremmede mennesker når du er på ferie

Neste

Legg igjen en kommentar