kylling

Lun salat med sprøtt kyllingskinn

januar 8, 2014
Kyllingschnitzel

Jeg liker lune salater når det er vinter. Denne består av små, deilige poteter som er kokt i vann og etterpå brunet i pannen med litt olivenolje. Asparges har jeg dampet. Cherrytomatene er delt i 2 eller 4 deler. Bladpersille er grovhakket og strådd over retten sammen salt og pepper og god olivenolje. Men kronen på verket er skrøstekt kyllingskinn. Jeg serverer nemlig denne retten til mine krydderpanerte kyllingschnitzel  og der tar jeg nemlig kyllingskinnet. Sammen med dette serverer jeg en deilig aioli. Salaten er deilig som en rett i seg selv også.

Kyllingskinnet skjæres i strimler, saltes og pepres og stekes i en panne med litt olivenolje.

En lettere og deilig koserett.

IMG_9879

Deilig kyllingskinn i deilig salat.

Kanskje liker du disse også

Ingen Kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: