Lun salat med sprøtt kyllingskinn

Jeg liker lune salater når det er vinter. Denne består av små, deilige poteter som er kokt i vann og etterpå brunet i pannen med litt olivenolje. Asparges har jeg dampet. Cherrytomatene er delt i 2 eller 4 deler. Bladpersille er grovhakket og strådd over retten sammen salt og pepper og god olivenolje. Men kronen på verket er skrøstekt kyllingskinn. Jeg serverer nemlig denne retten til mine krydderpanerte kyllingschnitzel  og der tar jeg nemlig kyllingskinnet. Sammen med dette serverer jeg en deilig aioli. Salaten er deilig som en rett i seg selv også.

Kyllingskinnet skjæres i strimler, saltes og pepres og stekes i en panne med litt olivenolje.

En lettere og deilig koserett.

IMG_9879
Deilig kyllingskinn i deilig salat.

Forrige

Chili con carne med bakte egg

Sinnssyk god gulrotkake uten hvitt sukker, mel eller melkeprodukter

Neste

Legg igjen en kommentar