Kokos-popcorn

Det sies at hjemmepoppet popcorn er sunt. Og så sier man at kokosolje er sunt. Legger du sammen disse to ingrediensen vil det vel si at man har en kjempesunn rett. Det er ekte kvinnelogikk og noe jeg liker! To sunne blir en supersunn. Sånn er det. Opplest og vedtatt!
Jeg elsker popcorn. Dette vet de som har fulgt meg en stund. Det skal sies at jeg egentlig har popcorn-forbud etter at jeg ødela to tenner i fjor og fikk tannlegeregning på ca 16 ooo kr. Men skitt au! Nå er tennene fine og jeg er forsiktig med ikke å spise de upoppede kornene.

Over til selve popcorn-oppskriften. Jeg smeltet en stor spiseskje kokosolje (økologisk av god kvalitet) i en gryte. Kokosolje tåler høy varme og er yppelig å bruke til dette. Når oljen var varm tilsatte jeg en kopp maiskorn og satte på lokket. Jeg senket temperaturen litt slik at jeg ikke skulle ende opp med brent popcorn. Sørg for å riste på gryten av og til. Når du hører at poppingen avtar kan du forberede krydder. Du kan enten holde deg til flaksalt eller ha i masse karri, slik jeg liker det. Kokos og karri er jo fantastisk sammen. Hell over popcornene når de er ferdigpoppet og sørg for at krydderet blander seg godt.

Server i en bolle (eller denne kule popcorn-burken jeg fikk tak i i London) og nyt dette «supersunne» snacksen:)

Forrige

Turbomat – middagen er klar før du får dekket ferdig bordet

Gourmetopplevelse til lavpris i København

Neste

Legg igjen en kommentar