Italiener’n på Frogner

Vi har fått en ny butikk i strøket mitt. Bono heter den og har spesialisert seg på italienske delikatesser. Eieren er Andrea Bono som opprinnelig er fra Piemonte i Italia. Nå har han startet en liten butikk i Niels Juels gate i Oslo sammen med  sin kone Veronica. Butikken ligger i gatestubben mellom Bygdøy allé og Frognerveien.

Ikke bare er dette en butikk med herlige oster, skinker, pasta og honning (for å nevne noe).

Andrea Bono har et flott uteområdet foran butikken der han serverer mat, vin og en perfekt Spritz. Ta turen!

bono
Herlig utvalg hos Bono.

 

Andrea har tatt inn det ypperste av det ypperste når det gjelder varer. Her får du pasta som Michelinkokker bruker. Pasta som har vært i kontakt med gull, ikke kobber, og har dermed fått en bløtere og mer raffinert konsistens og smak. Tomatene på glass er lagt ned når tomatene er på sitt aller beste, olivenoljene er av flotteste kvalitet. Og for et utvalg oster og skinker! Her er det bare å gå bananas. Andrea har også fått vakummaskin slik at du kan kjøpe oppskåret skinke uten å måtte spise den med en gang.

bono2
Andrea viser stolt frem den helt spesielle pastaen som har vært i nærkontakt med gull.
bono4
Spennende varer og fine gaver.
bono5
Er du glad i gode oster er dette stedet å sjekke ut.

For oss som bor på Frogner er dette en etterlengtet butikk. På beste vestkant (som mange liker å kalle strøket.) har vi alt for mange Kiwi, Rimi og en helt ubrukelig Ica-butikk. Det skal sies at vi har noen bra også: Flaneur, Frogner Special, Fjelberg osv. Men en god delikatessebutikk slik Bono er, har vi savnet. Velkommen til oss!

bono7
Her kan du sitte i vinduet og nyte en kopp italiensk kaffe.

 

Forrige

Trendy salt med smak på 1-2-3

Appelsin- og gulrotsalat

Neste

2 kommentarer om “Italiener’n på Frogner”

  1. HEI! Enten er det jeg som etter å ha lett på hjemmesiden deres i ti minutter ikke klarer å finne adressen deres, eller så står den faktisk ikke der. Og det er jo litt synd. For hvordan skal noen som ikke vet hvor dere holder til da komme til dere? Det nærmeste jeg kan komme, er at det står at det er i Niels Juels gate. Nå som det begynner å bli vå i været, kan jeg jo ta meg tid til å rusle hele Niels Juels gate i håp om et eller annet sted å komme over HellesKitchen, men det hadde jo vært litt greit å slippe det også, da…

    Svar
    • Hei Dag! Litt usikker på om du leter etter Bono (som blogginnlegget handler om) eller HellesKitchen? Hvis du leter etter førstnevnte så er det en tidligere butikk, nå restaurant som ligger i den delen av Niels Juels gt som ligger mellom Frognerveien og Bygdøy alle. Den er av naturlige årsaker stengt akkurat nå, men de åpner sikkert opp når Norge begynner å virke igjen og vi får lov til å gå ut å spise og hygge oss. Leter du etter HellesKitchen så har du kommet til rett sted. Det er en mat- og reiseblogg og siden du er inne på for å kommentere er akkurat denne bloggen. HellesKitchen er altså ingen butikk eller restaurant, men en blogg/ nettsted der du kan finne deilige oppskrifter og reisereportasjer. Ha en fin dag! Mvh Helle

      Svar

Legg igjen en kommentar