butikker Europa Norge Oslo Reise

Italiener’n på Frogner

februar 8, 2015

Vi har fått en ny butikk i strøket mitt. Bono heter den og har spesialisert seg på italienske delikatesser. Eieren er Andrea Bono som opprinnelig er fra Piemonte i Italia. Nå har han startet en liten butikk i Niels Juels gate i Oslo sammen med  sin kone Veronica. Butikken ligger i gatestubben mellom Bygdøy allé og Frognerveien.

Ikke bare er dette en butikk med herlige oster, skinker, pasta og honning (for å nevne noe).

Andrea Bono har et flott uteområdet foran butikken der han serverer mat, vin og en perfekt Spritz. Ta turen!

bono

Herlig utvalg hos Bono.

 

Andrea har tatt inn det ypperste av det ypperste når det gjelder varer. Her får du pasta som Michelinkokker bruker. Pasta som har vært i kontakt med gull, ikke kobber, og har dermed fått en bløtere og mer raffinert konsistens og smak. Tomatene på glass er lagt ned når tomatene er på sitt aller beste, olivenoljene er av flotteste kvalitet. Og for et utvalg oster og skinker! Her er det bare å gå bananas. Andrea har også fått vakummaskin slik at du kan kjøpe oppskåret skinke uten å måtte spise den med en gang.

bono2

Andrea viser stolt frem den helt spesielle pastaen som har vært i nærkontakt med gull.

bono4

Spennende varer og fine gaver.

bono5

Er du glad i gode oster er dette stedet å sjekke ut.

For oss som bor på Frogner er dette en etterlengtet butikk. På beste vestkant (som mange liker å kalle strøket.) har vi alt for mange Kiwi, Rimi og en helt ubrukelig Ica-butikk. Det skal sies at vi har noen bra også: Flaneur, Frogner Special, Fjelberg osv. Men en god delikatessebutikk slik Bono er, har vi savnet. Velkommen til oss!

bono7

Her kan du sitte i vinduet og nyte en kopp italiensk kaffe.

 

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

 • Svar Anne Uhnger mars 28, 2015 at 10:19 pm

  For en tettt og personlig atmosfære, rent og delikat, gastronomi på sitt aller, aller beste! Nytelse og velbehag. Et sted som vi og garantert alle som setter sine og andres ben innenfor, garantert vil frekventere jevnlig og hyppig. Hinsides duft og syn av de grelle matbaroners prangende masseproduserte seddelfrotterte “livjorer”!

  Takk til Bono I Niels Juulsgate! Endelig etterstraktet og vidunderig mat som gjør livet til en glede
  for oss beboere! GAKK hen og gjøre likedan…..
  A. Uhnger

 • Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: