Favoritten min i Paris

chardenoux2
Denne retten har jeg hatt før: Krabbesalat med lune poteter og cherrytomater. En favoritt. Hovedrett: Perfekt stekt oksekjøtt med bearnaisesaus og friterte potetkuler.
chardenoux3
Fisk med safranrisotto. Pain perdu med bringebær og pæreterte med likør. Kaffe og madeleine.

Jeg har jo skrevet om restaurant Le Chardenoux en drøss ganger før, men jeg må bare nevne den en gang til.

Dette er en herlig restaurant signert Cyril Lignac, som er en kjendiskokk i Frankrike. Stedet hans ligger i et av de kulere bydelene ved Voltaire i Paris. I dette området vokser det stadig frem spennende steder. Et sted jeg kan anbefale er nykommeren Bones. Le Chardenoux er ikke et hipt sted, men en moderne fransk restaurant av høy kvalitet. Jeg er her hver gang jeg er i Paris. Cyril har åpnet en restaurant til, som heter le Chardenoux de Pres (ligger i Saint Germain-strøket), men det er denne klassikeren i Rue Jules Valles som er mitt sted. Her er det en deilig atmosfære og maten er som nevnt helt fantastisk. En meny koster enten 27 euro eller 39 euro for tre retter.

Rett over gaten for Le Chardenoux har Cyril Lignac nå åpnet konditori.

Konditoriet til Cyril.
Konditoriet til Cyril.
Fristende kaker i vinduet.
Fristende kaker i vinduet.

 

Forrige

Kylling satay med blodappelsin

Hjemmelaget persillepesto

Neste

2 kommentarer om “Favoritten min i Paris”

Legg igjen en kommentar