Spennende krydder fra det store utland

IMG_8732

Det er som tidliger nevnt, mange fordeler med å være gift med en reisejournalist. En av dem er alt det deilige Erik tar med hjem til meg som konegave. Etter siste ferd til Ibiza og Mallorca kom han hjem med mengder av krydder. Jeg kjenner godt til merket «Sal de Ibiza» fra før, men de nye krydderblandingene deres var nytt for meg. Og serien fra «Crespi» var ukjent for meg. Dette er en stor krydderserie fra hele verden med spennede blandinger fra hvert kontinent. Eks. Cajunkrydder fra Amerika, Harissa fra Afrika, Café de Paris-blanding fra Europa, karri fra India osv. Et merke å sjekke ut hvis du reiser til Mallorca på ferie i sommer.IMG_8734

Crespi har også en egen søt paprika-variant fra Mallorca. Et must i krydderhylla.

Ibiza

Forrige

Kokeboken min er i butikken igjen

Terøkt andebryst

Neste

Legg igjen en kommentar