Sommerfrisk Gin & tonic, eksklusive smykker og nybakte kaker

Signe og Sebastian.
Signe og Sebastian.

Drinker, diamantringer og nybakte kaker. Er det mulig å samle tre slike fantastiske kategorier i et og samme hus? Så absolutt. I den lille byen Listed på Bornholm finner du Bay Frost. Dette er en kafé, bar og gullsmed/klokkemaker drevet av ekteparet Sebastian Frost og Signe Bay Frost. Stedet ligger idyllisk til på havnen. Her kan du spise Signes hjemmebakte kaker (folk kommer langveisfra for å spise disse), ta en gin og tonic i sola og senere shoppe eksklusive smykker og klokker som Sebastian har laget. Signe lager også økologiske leppepomader som hun selger i kaféen. Hos Bay Frost har de spesialisert seg på vermut og gin. De har hentet inspirasjon fra Barcelonas mange vermut- og ginbarer. Her kan jeg kjenne meg igjen. Jeg har også latt meg fascinere av dette. Det kan du lese om her.

Havnen i Listed.

Bay Frost i Listed. Café, bar og gullsmed.
Bay Frost i Listed. Café, bar og gullsmed.
Signes kafé.
Signes kafé.
Sebastians smykke- og klokkebutikk. Han lager selv alle produktene.
Sebastians smykke- og klokkebutikk i samme hus. Han lager selv alle produktene.

Sebastian har 15 spesielle gintyper og han har fire ulike tonics. Ingen tradisjonelle, bare nøye utvalgte. Her får du også eksklusive viner på glass. De har investert i et eget system i samarbeid med Michelin-restaurant Kadeau. Etter et glass champagne, eksklusiv vin eller en GT er det fort gjort å gå på en shoppingsmell i smykkeavdelingen. Sebastian lager klokker og smykker og har flere faste kunder som kommer i ens æren til den lille butikken fra bl.a Norge.

Signe lager økologiske leppepomader
Signe lager økologiske leppepomader
Sebastian er opptatt av gin og viser stolt fram de fire tonicene han bruker til miksing av GT.
Sebastian er opptatt av gin og viser stolt fram de fire tonicene han bruker til miksing av GT.
Eksklusivt vinutvalg.
Eksklusivt vinutvalg.

Signes fantastiske kaker. Denne med sitron ov valmuefrø er til å dø for.

Her bakes mange kaker i løpet av dagen.

I sommer skal de ha cocktailbar her 5 dager i uken i 6 uker. Da kommer tre bartendere fra den kjente cocktailbaren, Ruby i København. De kjørte samme konsept i fjor og det var en stor suksess.

Jeg spør Sebastian om hvilken gin han vil servere som en sommer-drink og da svarer han: Citadelle gin (min. 5 cl), masse is, jordbær i skiver og en flaske Gents tonic. Det måtte jo jeg prøve da jeg kom hjem. Jeg hadde hverken Citadelle Gin eller Gents tonic, men brukte gin fra islandske VOR og italiensk tonic  fra Lurisia (som du får kjøpt hos Andrea Bono). Jeg brukte masse jordbær i skiver og noen blader sitronmelisse for friskhet. Dette er en deilig drink som jeg er glad Sebastian fortalte meg om. Men aller helst skulle jeg ha drukket den i vannkanten utenfor Bay Frost. Neste gang jeg kommer til Bornholm skal jeg definitivt henge her.

Utenfor kaféen kan gjestene selv plukke de urtene de selv vil ha i GT'n sin.

Herlig pinneis for den som vil ha det.
Herlig pinneis for den som vil ha det.

 

Jordbærgin inspirert av Bay Frost på Bornholm. Denne nytes sammen med 60 måneders lagret parmesan og balsamico-perler kjøpt hos Andrea Bono på Frogner.
Hjemme igjen: Jordbærgin inspirert av Bay Frost på Bornholm. Denne nytes sammen med 60 måneders lagret parmesan og balsamico-perler kjøpt hos Andrea Bono på Frogner.

 

Til info: Jeg har vært på tur til Bornholm med Visit Denmark. Alle utgifter er dekket av dem. Blogginnleggene jeg skriver fra denne turen mine oppriktige tips og mine egne anbefalinger.

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK ELLER @HELLESKITCHEN PÅ INSTAGRAM

Forrige

Black Velvet Cake forkledd som en diger Oreo-kake

Spis deg gjennom Gøteborg

Neste

Legg igjen en kommentar