Semifinale!

I dag er det klart for semifinale i Norges Grillmester. Cecilie og jeg møter Johnny og Jeanette og Marius og Jan Ivar. Hvem som går videre til finalen kan du se på TV2 kl 20.00.

I første oppgave skal vi lage et vegetarisk måltid. Både Cecilie og jeg elsker å lage denne typen mat og vi går for Midt-østen i tema. At jeg klarer å lire av meg «Livet er for kort til å være vegetarianer» (som jeg regner med at produksjonsselskapet har tatt med) er det bare å beklage. Jeg mener det ikke så sterkt. Jeg kunne bare ikke tenke meg å være vegetarianer selv. Ikke hele tiden.

I utslagskonkurransen får vi Norge som tema. Her møter gjestedommer Hans Kristian Larsen fra The Flying Culinary Circus opp og han gir oss reinsdyr som råvare. Jeg elsker reinsdyr, men blir møtet med en annen trønder (for Hans Kristian er trønder) for mye for meg? Og hva med magesåret mitt som har ligget å ulmet i dagesvis….

Dette blir en hektisk episode hvor alle tre parene gjør så godt de kan for å sikre seg finaleplass. Men det er bare plass til to par. Hvem må ut?

 

Forrige

Råvaresafari med Even Ramsvik og Halvor Digernes

Så var det slutt

Neste

Legg igjen en kommentar