Matmarkedet i Woodstock

Bydelen Woodstock var for meg en veldig positiv overraskelse. Ikke bare finner du The Old Biscuit Mill her som huser Cape Towns beste restaurant The Test Kitchen og vidundelige The Pot Luck Club, men også spennende butikker, gallerier, kafeer og et fantastisk matmarked hver lørdag. Dette er bare innenfor murene på The Old Biscuit Mill. På hovedgaten utenfor, finnes kule hipsterbutikker, gullsmeder, interiørbutikker og spisesteder. Bydelene ser ut som en søvning amerikansk landsby med trafikert hovedgate, lav bebyggelse og bensinstasjoner. Fjellene rager i bakgrunn og det er vanskelig å tro at man bare er minutter unna sentrum av Cape Town.

Jeg drar hit en lørdag formiddag klokken 10.00 og er veldig overrasket over at det allerede er stappfullt av mennesker som spiser, drikker og koser seg.

Det selges deilige matvarer, men mest matretter og drikke i alle former og alkoholstyrker. Det er helt herlig her, og hadde det ikke vært for at jeg skal spise en bedre lunsj på The Pot Luck Club denne formiddagen, nøyer jeg meg med en øl.

I hovegaten finner du spennende designbutikker og restauranter. Her er noen:

Og kanskje finnes verdens beste kaffebar her? Inne i The Old Biscuit Mill fikk jeg servert den bete iskaffen jeg noen gang har smakt. Kaffebaren Espressolab drives av en svensk dame og serverer kaffe i ekte Tim Wendelboe-stil. dette er også det eneste stedet jeg noen gang har sett som selger kaffetonic. Jeg har en oppskrift på det her.

Forrige

Prosecco til frokost

Terjes signaturburger

Neste

Legg igjen en kommentar