Londons beste frokoststed

Ekte frokost! Skotsk røkelaks med perfekt eggerøre og sprøstekte poteter. Egg med langstekt svineside og poteter. Ristet surdeigsbrød. Hjemmepisket smør.
Ekte frokost! Perfekt kaffe. Skotsk røkelaks med nydelig eggerøre og sprøstekte poteter. Egg med langstekt svineside og poteter. Ristet surdeigsbrød. Hjemmepisket smør.

Å spise frokost på hotellet, det er kjedelig det! Jeg drar heller ut i gatene og ser på byen liv og menneskene som bor der. Jackson + Rye i Soho er et sted du bør sjekke ut hvis du skal til London. Her finner du lokalbefolkning, og de går hit fordi servicen er fantastisk og maten er super. Det er et typisk amerikansk frokoststed med pannekaker, egg og andre frokostklassikere, men stedet er også åpent til andre måltider. Og med den velutstyrte baren, tipper jeg at det funker bra på kveldstid også. de har en imponerende meny av eggeretter og dessuten har de håndholdt traktekaffe der du selv gjør jobben. Fancy, men Damn Good Coffee!

Vi spiste frokost her to dager, og vi hadde spist her tre dager hadde det ikke vært for at vi måtte dra tidlig fra byen den tredje dagen.

LondonJuni3
Ekte kaffe, pannekaker med bacon og banankrem, gulrotjuice med ingefær og eple.
LondonJuni
Kul, amerikanske, retro dinerstil. Jeg digger stedet.
Forrige

Perfekte vaktler

En ekte sommertallerken laget av det jeg hadde med i kofferten hjem fra ferien

Neste

Legg igjen en kommentar