Kreativ salat med tacorester og hjemmelaget potetgull

Av og til sitter man igjen med en liten skål tacokjøtt etter fredagsmiddagen. Litt lite å gjøre en stor middag ut av dette, men en herlig lunsj kan man absolutt lage ut av kjøttet. Jeg har laget en deilig salat med en kvart isbergsalat (som du skjærer i et helt stykke) og så danderer du gode ting rundt denne deilige salatbåten.

Først steker du tcokjøttdeigen i en panne for å varme den. Har du ikke rester, kan du bruke en ca 50 g kjøtt per salatanretning. Bruker du vanlig kjøttdeig steker du bitene (så små som mulig) med salt, pepper, paprikapulver og malt spisskummen. Da får du taco-feelingen. Sett til side.

Herlig salat med tacorester.
Herlig salat med tacorester.

Skjær grønnsaker i forskjellige former. Du har kanskje grønnsaksrester igjen fra taco’n? Bruk dem. Hvis ikke: Paprika i små terninger, agurk i tynne strimler, chili finhakket, cherrytomater i to eller fire biter. Dryss det over salatbåten. Jeg lagde også tunne potetgullskiver av blåpotet (noe du får på Coop om dagen). De friteres i nøytral olje og smaker deilig i en salat. Dryss kjøttet over salaten til slutt.

Som dressing kan du bruke en basilikumkrem som du lager superenkelt. Oppskrift her.

Eller du kan bruke olje, eddik og salt og pepper. Dette styrer du selv.

Forrige

Fristende nyheter

Deilige Dubai

Neste

En kommentar om “Kreativ salat med tacorester og hjemmelaget potetgull”

  1. Fin blogg, finner nok både inspirasjon og tips her, så jeg kommer nok til å svinge innom oftere.

    Lykke til på Strand BBQ.

    Arild

    Svar

Legg igjen en kommentar