Kantareller på den beste måten

Nå er den fine, fine tiden her. Alt bugner i skog og mark, men også i butikkene. Jeg har jo tidligere skrytt av min herlige lokale grønnsaksbutikk (les om Oslos kanskje fineste butikk her.) og nå må jeg skryte igjen. De har herlige norske kantareller i løsvekt. Jeg elsker å plukke dem selv, men uten bil og mye på programmet, må jeg ta en snarvei.

Lag deilig kantarellsuppe. Oppskrift her.

Vanligvis steker jeg soppen i smør, salt og pepper og en noen dråper sitronsaft. I dag gjorde jeg det litt annerledes. Soppen stekte jeg i godt smør. Så saltet og pepret jeg før jeg tilsatte noen salvieblader og en liten skje Dijonsennep. Så lot jeg alt blande seg før jeg la soppen på nyristet brød med crispy salat. Det ble fantastisk godt! Dijonsennep er et flott krydder å bruke og sammen den deilige salvien poppet kantarellene litt ekstra på smørbrødet.

DSCF4073

Kantarellsaus? Slik lager du den.

Kantareller på pizza? Klart det! Slik gjør du det.

Pasta med kantareller. Se her.

Herlige, norske kantareller fra Juels 33.
Herlige, norske kantareller fra Juels 33.
Forrige

Morsomste isen i byen

To favoritter i El Born

Neste

Legg igjen en kommentar