Jeg skal konkurrere i finalen i Stockholm

For noen uker siden deltok jeg i en konkurranse arrangert av engelstad og vinhuset Cono Sur. Fire matbloggere skulle lage oppskrift på en rett som skulle gå til enten Cono Sur Gewürztraminer eller Cono Sur Syrah.

Mitt bidrag til konkurransen kan du se her.

To av deltakerene går videre til stor finale i Stockholm der de møter to finalister fra Sverige og to finalister fra Finland. Her skal alle lage retten sin på Restaurant Akademin der flere kjente kokker, bl.a Mikael Bjørklund, skal coche finalistene.

Jeg er plukket ut sammen med Karoline til å delta i finalen! Hurra, hurra, hurra! Tusen takk for stemmer og hurrarop! Uten dere hadde jeg nok ikke kommet til finalen!

Finalen finner sted i Stockholm den 15. november.

Forrige

Butikken for popkornfrelste

And med jordskokkpuré, bourbonkarameliserte plommer og salte pistasjnøtter

Neste

6 kommentarer om “Jeg skal konkurrere i finalen i Stockholm”

Legg igjen en kommentar