Hip iskaffe tonic

Iskaffe tonic
Iskaffe tonic

 

Dette er ikke iskaffe slik du kjenner det. Dette er en iskaffe tonic. Det er ikke jeg som har funnet opp dette, for dette er faktisk en iskaffe som du kan finne på trendy kaffebarer rundt omkring i verden om dagen. Du fyller glasset nesten opp med isbiter og tonic. Så brygger du en espressokaffe med lite bitterhet og heller over tonicen. Resultatet er en frisk og annerledes iskaffe. Jeg måtte prøve denne oppskriften med en gang jeg kom over den, og det blir ikke siste gang jeg lager meg en slik en. Dessuten er jo tonic (og gjerne gin) veldig hipt for tiden. Det kommer jeg tilbake til på bloggen snart.

Vil du lage en tonicdrink med sherry? Klikk her for oppskrift på She & T.

 

L1030667
iskaffe på ny måte

 

Forrige

En porsjon glassmanet til, takk!

Gin & tonic er ikke bare gin & tonic

Neste

Legg igjen en kommentar