Følg meg på Facebook eller få oppskriftene rett i mailboksen din

Hei

Hei og velkommen til bloggen min HellesKitchen – gjør hverdagen til en fest.
Mange har fulgt meg på min forrige blogg. Jeg hadde nesten 600 000 sidevisninger totalt da jeg la ned bloggen og flyttet innholdet over her.

Jeg håper du vil følge meg fremover på denne bloggen også. Forskjellen er bare adressen til bloggen. Alt annet er det samme. Alle oppskriftene er her og du kan søke i arkivet etter spennende retter. Vil du få med deg alt jeg gjør fremover, kan du klikke deg inn på «follow this blog» på høyresiden av bloggen, og du vil få tilsendt alle de nye oppskriftene/innleggene jeg poster, rett inn i din mailboks.
Du kan også følge med på Facebook. Klikk «liker» på Facebook-symbolet på høyre side i bloggen hvis du vil.

Ha en fin dag!

Mvh
Helle

Forrige

En form med poteter og tomat, med et perfekt stykke torsk på toppen

Stekt ris med kylling og kokos

Neste

Legg igjen en kommentar