Video: Se hvordan du steker kjøtt perfekt

Kan du kunsten å steke et stykke kjøtt?

Klikk deg inn å se videoen min om hvordan du steker kjøtt. Dette er min andre video, og jeg lærer fremdeles. Nå er det både musikk og Special FX! Hvordan skal dette ende?
Advarer min trofaste skare om at dette er ment med humor. Håper dere synes det er moro. Kommenter gjerne nedenfor hvis du har noe på hjertet.

Strever du med å se videoen, klikk deg inn her

Videoen oppsummert:
Ha nøytral olje og en stror klatt meierismør i en varm panne. Tilsett hele hvitløksfedd og  urter (timian eller rosmarisn) for smak. Brun kjøttstykket på alle kanter og øs smør/oljen over kjøttet med en skje. Etterstek i ovnen til ønsket kjernetemperatur (jeg liker det litt rødt og foretrekker 58-60 grader).

Forrige

Bakt gresskarpuré

Korianderpesto

Neste

Legg igjen en kommentar