Verdt å stå i kø for

Hvorfor står alle disse menneskene i kø utenfor en restaurant i Paris? Hvorfor står jeg selv i denne køen? Jo, det er fordi denne restauranten serverer en fantastisk entrecote! Og for de som har prøvd å finne en anstendig entrecote i Paris, vet at det er bort i mot håpløst. Le Relais de l’Entrecote er en kjede som finnes flere steder i Paris og i Frankrike. Jeg har til og med sett en filial i Doha, Qatar (!)
Kjeder er som oftest ikke spennende, men denne er stødig og vet hva de driver med. Du får ikke annet valg enn å bestemme hvordan du vil ha kjøttet stekt. Menyen er som følger:
salat med valnøtter og nydelig vinagrette til forrett. Hovedrett: Perfekt grillet entrecote med sprø pommes frites og en nydelig estragonsaus. Hovedretten blir servert på serveringsfat av søte serveringsdamer og de serverer to ganger. Jeg har vært på denne restauranten utallige ganger og tar alltid turen innom når jeg er i Paris. En sikker og god middag det er verdt å stå 45 minutter i kø for – også på kalde vinterkvelder.

img_71212
forrett.

 

img_71222
stappfult, men koselig lokale.

 

img_71232
køen fortsetter langt ut på gaten.

 

img_71242
Hovedretten blir servert to ganger, så du blir garantert mett.

Gå inn på hjemmesiden deres og finn den restauranten med best beliggenhet for deg: Le Relais de l’Entrecôte

Forrige

Lekker liten munnfull

Svinerull med aprikoser og blodappelsin

Neste

Legg igjen en kommentar