Staselig tested i København

Helt siden jeg bodde i København for mange herrens år siden, har Perch’s tehandel vært stedet jeg har kjøpt te i løsvekt. Jeg elsker te og er totalt avhengig av en god kopp til frokost. Du kan nesten kalle meg en tesnobb, for det er ikke hvilken som helst te som havner i min kopp. Jeg har en favorittbutikk i Paris (som heter Mariage Freres) og en i London (som heter Fortnum & Mason) og denne i København. Perch’s er en gammeldags tebutikk med handel over disk. Utvalget er fantastisk og jeg kan særlig anbefale «Hvit tempelte» og peppermynteteen deres. Kvedete er en annen favoritt.

Går du ut av butikken og inn i portrommet til venstre når du har butikken i ryggen, kommer du til en trapp. Opp i 2. etg finner du Perch’s tesalong. Her kan du nyte te, engelske smørbrød og kaker. Det er en deilig oasa midt i byen som passer for unge og gamle. Ta turen innom neste gang du er i København. Bord i tesalongen må bookes i forkant.

perchs3
Flotte gaver til deg selv eller til venner. Smørbrød på høye fat i tesalongen.
perchs2
Utvalget av eksotisk te er stort.
perchs
Perch’s i Kronprinsensgade 5 i København.
Forrige

Kremet soppsaus av steinsopp og kantarell

Hjemmelaget potetmos med chorizo

Neste

Legg igjen en kommentar