Smorgasburg – Stedet for de aller mest trendy rettene

Smorgasburg. Høres skandinavisk ut? Høres ut som en by der alle innbyggerne spiser smørgås. Det er ikke helt slik. Men det er ingen tvil om at Skandinavia er i vinden her i byen. Les mer om det her.

Jeg var i New York, nærmere bestemt i bydelen Brooklyn. Der besøkte jeg  Smorgasburg i mars. Da var den (hva «den» er skal jeg straks forklare) også i Brooklyn, men da i en annen del av bydelen.

Williamsburg, Brooklyn, New York City.

Brooklyn er ikke bare en bydel på strørelse med Frogner eller Grunerløkka. Brooklyn er  svææææært! Det bor over 2,6 millioner mennesker i denne bydelen av New York…

Smorgasburg befinner seg innendørs på vinteren og jeg var på deres location i Ashland Place et par uker før de flyttet utendørs og over til Williamsburg, der de nå er hver lørdag (90 Kent Ave. Brooklyn NY 11211). Søndager finner du dem her: Prospect Park – Breeze Hill (East Drive at Lincoln Rd.).

Også Brooklyn Flea (et fantastisk bruktmarked) finner du på lørdager i Williamsburg. Samme adresse som Smorgasburg.

Men hva er dette Smorgasburg? Det er et fantastisk marked med over 100 matboder. Du finner de aller hippeste og mest trendy rettene som er å finne i hele verden. Har du hørt rykter om noe rart, finner du det helt sikkert her. Det er masse crazy, og ikke nødvendigvis godt…

Nedenfor kan du se noen av de kuleste og rareste rettene du kan kjøpe på Smorgasburg:

Vil du bli mer kjent med Brooklyn? Anbefaler deg å ta en guidet tur med Brooklyn Unplugged Tours .

Guiden fra Brooklyn unplugged tours. De har flere guidede turen å tilby.

Til info: Jeg har vært på pressetur til New York.

Forrige

Sticky sjokoladekake med chiliglasur

Nå skal man spise og være tilstede i NUET

Neste

Legg igjen en kommentar