Slutt for Ylajali!

Jeg fikk nettopp denne pressemeldingen inn i postkassen min. Den er gjengitt i sin helhet.

 

Pressemelding 18.02.2015

2014 var et fantastisk år for alle oss på Ylajali. Gode anmeldelser, en rekke priser, bl.a. kåret til Norges Beste Restaurant for andre år på rad av The Nordic prize, Osloprisen for Beste Restaurant i Natt og Dag, og stemt fram som Oslos beste restaurant av Aftenpostens lesere. På toppen av det hele fikk vi æren av å få en stjerne i Michelin-guiden.

Målet vårt har vært kontinuerlig utvikling, dette er vår største verdi, og å følge den progresjonen vi har hatt, er noe vi skal fortsette å jobbe for ut året. Fulle bord og god økonomi til tross, det flotte bygget vi holder til i – med all sin historie og sjarm – legger også mange begrensninger på hvordan vi kan utvikle oss videre. Så i stedet for å komme til et punkt hvor vi stopper opp, velger vi å gi oss på topp etter dette året.

Vi har hatt en fantastisk utvikling over de siste fem årene, og det skal vi fortsette med over de neste månedene, fram til vi stenger dørene 19. desember. Jeg håper dette blir starten på en 10 måneders feiring av det vi har oppnådd, sammen med nye og gamle gjester.

Det vil åpne en ny restaurant i lokalene etter Ylajali og informasjon rundt dette vil slippes noe senere. For min del skal jeg fokusere på å fortsette å presse grensene frem til vi stenger og så starte prosjektet med å ta verdiene til Ylajali videre til ett nytt nivå i nye omgivelser, sammen med dyktige medarbeidere fra restauranten og eiersiden her.

 

Even Ramsvik

Forrige

Spennende tomatsalat – perfekt tilbehør til kylling eller svin

Kinesisk nyttår

Neste

Legg igjen en kommentar