Osteklokken i Gimleveien 22

Vi har fått en ny perle på Frogner. Det nye tilskuddet heter Osteklokken og ligger i Gimleveien 22. Delikatessebutikken skulle ha åpnet i november, men pga byråkrati og annet surr, åpnet de først i dag, 2. juli. Butiken selger spekepølser, skinker, oster, bakervarer og andre godsaker. Senere vil også butikken selge et utvalg fisk og skalldyr. Men dette er ikke bare en butikk. Det er også et serveringssted. Utebord har de også.
Vi som bor på Frogner vet at det er få steder å sette seg når solen titter frem og sulten melder seg. For meg er ikke Egon et alternativ, og foruten Cafè Elise, har det ikke eksistert andre alternativer før nå. Det gleder meg at vi nå har flere steder å velge mellom.
Tanken på at man kl. 08.00 kan kjøpe ferskt brød og gode oster til søndagsfrokosten, er også helt fantastisk. Ikke at jeg har tenkt meg opp så tidelig, men muligheten er altså tilstede.
Fom mandag 4. juli stenger nesten hele Frogner. Fjelberg og Frogner Special stenger for sommeren, men Osteklokken holder åpent gjennom ferien. Så da vet jeg hvor jeg skal gå for å få dekket mine gastronomiske behov.
Velkommen til nabolaget!

Forrige

Helgetorsk

Shakshuka – Nord-afrikanske kjøttboller med krydret saus og egg

Neste

Legg igjen en kommentar