Nå åpner Sushibar + Wine i Oslo og du kan vinne gavekort

Konkurranse (Annonsesamarbeid med Sushibar + Wine) 


Førstkommende mandag (2. mars) åpner Sushibar + Wine i Posthallen i Oslo. Endelig får vi en sushibar med fokus på bærekraft og med et stort utvalg av vegetar- og veganske retter. 

Det handler om bærekraft, utsøkte råvarer og nordisk design når finske Sushibar + Wine åpner dørene til sin første restaurant i Oslo. Dette er den første restauranten Matti Sarkkinen og Anders Westerholm åpner utenfor Helsinki. Og de stopper ikke med en restaurant. Allerede i mai åpner de en til i Oslo, denne gang på Majorstuen.

Anders Westerholm og Matti Sarkkinen.

– Finner og nordmenn er ganske like når det kommer til kulturelle verdier. Oslo er en by i utvikling, og dette vil vi gjerne være en del av, sier Anders Westerholm som er en av gründerne av Sushibar + Wine.

Kjøkkensjef Sylvester Kertesz  og hans team lager sushi à la minute.

På Sushibar + Wine får du sushi laget à la minute av ASC- og MSC-sertifisert fisk og andre arter som ikke er rødmerket på WWFs liste over fisk og skalldyr. 
– All fisk og skalldyr er sporbar fra fiskebåt til tallerken og den er garantert fra bærekraftige produsenter. Det er viktig for oss, forteller Matti og Anders, som har kjent hverandre fra ungdomstiden.

Foruten fisk og skalldyr tilbyr Sushibar + Wine en et stort utvalg av vegetar- og veganske retter. Hele 1/5 av menyen er faktisk vegansk. Og disse rettene er selvsagt laget med like mye kjærlighet som rettene med sjømat. – Det er viktig at også de som velger bort kjøtt og fisk får en fantastisk sushiopplevelse, sier de finske gutta.

Sushiebar + Wines første restaurant i Oslo velger å ha samme nordiske uttrykket interiørmessig som på restaurantene i Helsinki. Møbler er tegnet av arkitekt Alvar Aalto for Artek. Serviset er laget av Marimekko og Iittala. Lokale kunstnere utsmykker veggene.

Konkurranse!

Sushibar + Wine åpner dørene i Posthallen i Oslo førstkommende mandag. Har du lyst til å ta med en venn å spise og drikke på Oslos første nordiske sushirestaurant?
Nå kan du vinne et gavekort. Det eneste du trenger å gjøre er følgende:
Du må svare på et spørsmål på @Helleskitchen på Instagram.

Spørsmålet som du må svare på for å være med i trekningen om å vinne et gavekort for to på Sushibar + Wine er dette:
Når åpner Sushibar + Wine i Oslo?

Tagg gjerne den du vil dele premien med og lik gjerne Sushibar + Wine på Instagram.

Vinneren bli trukket 13. mars

Premien:

Et gavekort til to personer på Sushibar + Wine i Oslo.
Da får du New Nordic Meny Set + småretter + dessert + drikke.

New Nordic Meny består av en bærekraftig meny utviklet av Sushibar + Wine og WWF Norge

En av de deilige maki-bitene fra New Nordic Meny med varmrøkt laks og dill.
Sushibar + Wine åpner dørene i Posthallen i Oslo mandag den 2. mars.

Dette innlegget er skrevet som en del av er et kommersielt samarbeid som jeg har med Sushibar + Wine. Jeg er stolt av å jobbe med Anders og Matti da deres fokus på bærekraft og økologi samsvarer med mitt syn i samme sak.

Forrige

Skalldyrsfest på Hitra

Liv og røre på Røros

Neste

4 kommentarer om “Nå åpner Sushibar + Wine i Oslo og du kan vinne gavekort”

Legg igjen en kommentar