Møt Roberto Cavalli på Cavalli-café

Ja, det er vel bare sånn man sier, men jeg kan faktisk si at jeg har møtt selveste Roberto Cavalli på hans egen café i Firenze. Og det to dager på rad!

Jeg har sittet på caffegiacosa mange ganger. Ikke fordi jeg har et spesielt forhold til Cavalli og klærne han lager, men fordi caféen er et fabelaktig sted for en kaffe, drink eller et glass vin når man er i Firenze. Stedet ligger vegg i vegg med Cavalli-butikken.

Da jeg og mannen min var der i påsken, satt vi side om side med selveste Roberto Cavalli. Han liker tydeligvis det som serveres på caféen. Han liker kanskje også å bli gjenkjent…

Roberto Cavalli og min mann, Erik!
Roberto Cavalli og min mann, Erik!

Cavalli er fra Firenze, så det er nok derfor vi så ham her. Og han lot seg ikke be to ganger da jeg spurte om å ta et bilde av ham og mannen min. Tror han synes det var litt rart at det ikke var jeg som ville avbildes sammen ham, men pytt.

et yndet sted for en spritz og gratis snack
Et yndet sted for en spritz og gratis snack
For en Spritz-meny! Vil du lage en klassisk Spritz? Klikk her for oppskrift
For en Spritz-meny! Vil du lage en klassisk Spritz? Klikk her for oppskrift
Marit og Lars med Cavalli i midten!
Vennerne våre,Marit og Lars med Cavalli i midten!
Sjokolade med Cavallis design i caféen.
Sjokolade med Cavallis design i caféen.
Dekadente påskeegg til salgs hos Cavalli
Dekadente påskeegg til salgs hos Cavalli
Forrige

Norsk vårrull med eggeplomme tilberedt ved 62 grader

Solskinnssalat med ingefærvinaigrette

Neste

Legg igjen en kommentar