Mat + musikk = Helleskitchens rock’n roll fiskeboll playlist spessial

mai 19, 2014
Meg på kjøkkenet

Jeg hører musikk når jeg lager mat. Musikk er et like viktig verktøy for meg på kjøkkenet som en kniv eller en stekespade.

Jeg husker at jeg alltid hørte musikk da jeg gjorde lekser på rommet mitt i Trondheim. Musikken var vel egentlig alltid på hos meg. Musikk til arbeidet gjør jobben lettere. På kjøkkenet må det være musikk med tempo. Musikk som setter meg i riktig modus. Det er vel aller helst musikk fra 80- og 90-tallet som gjør susen. Dette er fordi det var da musikk var aller viktigst for meg. Det er der jeg har mine referanser i livet fra. Musikk er like viktig for meg nå altså, men det er nok den “gamle” musikken jeg helst hører på når jeg skal kose meg. Og koser meg gjør jeg på kjøkkenet. Da gauler jeg til musikken. Tar noen dansemoves og kokkellerer i vei! Sjekk ut hva kjente norske kokker hører på av musikk.

Jeg har min playlist som jeg hører på. Den kan du også høre på hvis du vil. Den inneholder kule sanger fra f.eks. Pixies, The Clash, Ministry, Kim Wilde osv.

Klikk på linken hvis du vil ha Helleskitchens rock’n roll fiskeboll playlist spessial (da kommer du du direkte til bloggen til mannen min, Erik. Han har en superduper musikkblogg og han har hjulpet meg å laste opp denne playlisten med 40 låter). Spillelisten er tilgjengelig i Spotify og WiMP. Hør og kok i vei!

Snille Erik som har satt opp listen for meg i WiMP og Spotify

Snille Erik som har satt opp listen for meg i WiMP og Spotify

Kanskje liker du disse også

2 Kommentarer

  • Svar Christoph mai 19, 2014 at 11:05 pm

    Jeg liker at du har med House of Pain 🙂

  • Svar theheartsprout mai 19, 2014 at 11:18 pm

    Digg! Takker og bukker! (Jeg er også en musikkjunkie – alt i livet er bedre med musikk – bra musikk)! 🙂

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: