Lun salat med spekeskinke

| |

Har du sett noe så vakkert? Polkabetere er rene sukkertøy! Jeg liker å skjære dem tynt med mandolin uten å varmebehandle dem. Da er de så utrolig vakre å ha i salater. Jeg lagde en kjapp lun salat av kokte poteter som jeg skar i store terninger. Jeg vendte dem i hvitløksmajones (fremgangsmåten til majones) og hakket dill over. Jeg hadde bakt noen squashbiter i ovnen og blandet i.  I kjøleskapet hadde jeg deilig spansk ibericoskinke som jeg skar i tynne staver. Med polkabeter på toppen ble dette en helt herlig middag for meg i går.

Hvor får du tak i polkabeter, sier du? På Bondens Marked, så klart. Let etter Korsvold Gård og spør Else om hun har noen til deg.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Legg igjen en kommentar