skinke

Lun salat med spekeskinke

august 22, 2013

Har du sett noe så vakkert? Polkabetere er rene sukkertøy! Jeg liker å skjære dem tynt med mandolin uten å varmebehandle dem. Da er de så utrolig vakre å ha i salater. Jeg lagde en kjapp lun salat av kokte poteter som jeg skar i store terninger. Jeg vendte dem i hvitløksmajones (fremgangsmåten til majones) og hakket dill over. Jeg hadde bakt noen squashbiter i ovnen og blandet i.  I kjøleskapet hadde jeg deilig spansk ibericoskinke som jeg skar i tynne staver. Med polkabeter på toppen ble dette en helt herlig middag for meg i går.

Hvor får du tak i polkabeter, sier du? På Bondens Marked, så klart. Let etter Korsvold Gård og spør Else om hun har noen til deg.

Kanskje liker du disse også

Ingen Kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: