Kjøttboller med Masterchef-vri

I London har det nettopp åpnet en egen kjøttbollerestaurant. Hvor kult er det?! Det er Bonny Porter, kjent som den døve jenta med masse talent fra Masterchef Australia The professionals, som står bak restauranten, som er et lite koselig sted midt i Soho.

Bonnie fra Masterchef Australia.

Jeg har sett alt av episoder fra Masterchef Aurstalia. Det er en herlig tv-produksjon der du kan lære ekstremt mye som seer. Det kan man kanskje ikke si om den norske. Jeg ble spurt om å være med i den norske versjonen av Masterchef som skulle sendes i fjor, men takket nei. Mye av dette fordi jeg selv var på TV2 på den tiden med programmet Norges Grillmester, nok en halvveis tv-produksjon.

L1160916

Men tilbake til London og restauranten som kun serverer kjøttboller. Stedet heter Balls & Company og ligger i Greek Street.

L1160921

L1160920

L1160919

L1160918

Erik og jeg elsker kjøttboller og drar hit til lunsj. Vi bestiller tre typer kjøttboller: Wagubeef, svinekjøttboller med ricotta, pinjekjerner og salvie, kyllingboller med sitron og timian. Man velger sauser til og vi går for pesto, klassiske tomatsaus og romesco. Som tilbehør bestiller vi chunky chips.

Pastinakk-taffelsticks. Fryktelig godt da, du.

De har noen skikkelig gode viner på menyen og vi går for en amerikansk Pinot Noir som er superlekker.

Bonnie er bak disken og jeg hilser på henne. Gøy å møte flinke folk man har sett på tv.

Maten kommer inn og kjøttbollene serveres i små panner med 4 boller i hver. Sausen ligger lekkert dandert på toppen.

Herlig vin.

Det smaker så fantastisk! Vår favoritt ble den med svinekjøttdeig og ricotta. Så saftige, med de to andre tett i tet.

Skal du til London i nærmeste fremtid, vil jeg på det varmeste anbefale dette stedet. Ta med barna eller bare en venn, eller dra alene.

L1160929

Forrige

About last weekend…

Norske Jørgen er verdens 11. beste bartender

Neste

Legg igjen en kommentar