About last weekend…

Herre min hatt, for en helg. Jeg snakker om forrige helg. I London. Med min mann. Jeg hadde invitert ham med på utdrikningslag. Ikke hvilket som helst utdrikningslag heller. Han har nemlig entret sitt siste år i 40-årene og jeg vil gjøre mitt for at dette året mot 50 blir en stor fest og glede. Derfor hadde jeg bestilt billettter til London, fjongt hotell og lagt opp til tre alkoholholdige overraskelser. Erik har skrevet utfyllende om disse opplevelsene på sin blogg, så jeg skal bare kort dra deg igjennom dem, og hvis du er interessert i å lese mer om dem, kan du klikke deg inn på linkene til min manns fabelaktige blogg.

Breaking Bad-tema i denne baren.
Breaking Bad-tema i denne baren.

 

Først av alt skulle vi på en pop up-bar med Breaking Bad-tema. Du kjenner TV-serien, eller? Her koker de crystal meth i en husvogn ute i ørkenen. Husvognen vi besøkte var satt opp på en øde parkeringsplass i en bakgård øst i London. Her skulle vi mikse drinker i rare farger og med rare kjemikaler. Kjempegøy!

Les Eriks innlegg om Breaking Bad-baren her.

L1170212

 

Neste dag var det en ny event. Denne gangen Bompas & Parr sin spesielle kunstinstallasjon som de har kalt «Alcoholic architecture» Her går man inn i en sky av alkohol, eller nærmere bestemt en ferdigmikset drink og den inhalerer du via lunger og øyeepler. Meget spesielt.

Les Eriks innlegg om Alcoholic architecture her.

Erik og rar drink i monsterkreasjon.
Erik og rar drink i monsterkreasjon.

Og så var det på tide å bli litt mer dannet. Min plan var da å stikke innom baren som er kåret til verdens beste tre år på rad – Artesian. Her fikk vi bord og drakk flotte og kreative – og ikke minst gode drinker inspirert av kunstformen Surrealismen.

Les Eriks innlegg om Artesian her.

Slik har jeg nå drukket mannen min inn i hans siste år i 40-åra. Har du lyst til å se det utrolig kule hotellet vi bodde på (med egen cocktailvogn som gikk fra rom til rom), kan du klikke deg inn her.

Forrige

Pølsetrender i København

Kjøttboller med Masterchef-vri

Neste

Legg igjen en kommentar