Jeg skal være med i Norges grillmester på TV2!

Endelig kan jeg si det høyt!

Jeg skal være deltager i TV2s nye matprogram «Norges Grillmester». Her skal 10 par konkurrere om å bli de beste grillerne. Jeg stiller på lag med min flinke kollega, Cecilie Espensen, fra Tara Smak. Tv-serien er allerede spilt inn, så jeg vet hvordan dette går, men det kan jeg selvsagt ikke si til noen.

Dette er en serie som kommer til å slå an hos det norske, grillelskende folk. Det er jeg helt sikker på. Du vil komme til å se mange hylende morsomme øyeblikk med utfordrende oppgaver, høye flammer og tempo. Ja, dette kan du glede deg til. Serien er spilt inn på flotte Villa Malla.

Serien starter 28. april klokken 20.00 og går i 10 episoder. Programleder er herlige Stian Barsnes Simonsen og dommerene er Jan Dahdji og Espen Lie.

Her kan du se klipp fra serien: [wpvideo Wf3HqEHQ]

Facbookgruppen til Norges grillmester er: https://www.facebook.com/pages/Norges-Grillmester/480042675435461?fref=ts

Instagram: @norgesgrillmester #norgesgrillmester

Twitter: @grillmesterTV2

I serien vil du møte mange flinke folk og bloggere. Sjekk ut bloggen til Christoph: Inn i fristelsen, Karines blogg Kitchnqueen og Invild og bloggen Ingvilds matblogg

Gruppebilde_alle3
Her er hele gjengen! Norges Grillmester: Fra venstre: Erik Hvenegaard Sørensen, Julie Alexandra Wetaas Lohne, Helle Øder Valebrokk, Cecilie Espensen, Audun Sandberg, Christoph Schmitz, Victor Ramn, Ola Johan Kessel Brandsnes, dommer Espen Lie, programleder Stian Barsnes Simonsen og dommer Jan Dahji, Hans Petter Rasmussen, Tor Sætrang, Kamilla Bjørklund, Ingrid J. Opdal Olufsen, Steve Westerby, Karine Sveli, Johnny Heine Krosby, Jeanette Katharina Krosby, Marius Eriksen og Jan Ivar Nykvist, Lilli Anne Giske, Ingvild Stokke, Foto: TV 2 / Stine Eid

Her er pressemeldingen fra TV2:

  • I sommer har «hvermansen» ingen unnskyldning for ikke å bli ekspert med grillen, sier programleder Stian Barsnes Simonsen.

Programlederen skal lede TV 2s store vårsatsning «Norges Grillmester» som har premiere mandag 28.april kl. 20.00. Serien er på 10 episoder.Norske grillentusiaster samles på idylliske Villa Malla i Hurum for å konkurrere om å bli «Norges Grillmester». Deltagerne er delt inn i ti par som gjennom ti uker sammen skal vise sine kunnskaper innen grilling, og oppgave-utfordringene og de ulike råvarene gjør at de må være kreative, kunne samarbeide godt og være effektive. Her grilles alt du visste – og ikke visste at man kan legge på grillen. Alt fra kjøtt og fisk til pizza, kaker og desserter er noe av det deltagerne får som utfordring på grillen.- Jeg må si jeg er overrasket over nivået til grillentusiastene vi har med i serien, her er det alt fra en kar som griller ute 300 dager i året til en som deltar i amerikansk mesterskap i grilling sammen med Norges Grill-landslag. Folk flest, inkludert meg, er vel litt for lite kreative ved grillen, men nå får hele Norge muligheten til å bruke grillen for alt den er verdt etter gode grilltips fra ekspertene. Norge er faktisk størst av de nordiske landene innen grilling, men nå skal vi også få vist at det er mer enn pølser som kan legges på grillen, sier Barsnes Simonsen.Hver uke er det to faste fagdommere som bedømmer hvilket par som har bestått grilloppgavene. Ett par må forlate konkurransen hver uke. De to fagdommerne er Jan Dahji, kokk og kjøkkensjef som driver Grilleriet i Oslo og Espen Lie, kokk, råvareekspert og leder av Meny-lauget. Kjente gjeste dommere dukker også opp i programmet.

logo_final_v01

Forrige

Grillet indrefilet av elg med spennede tilbehør

Chipotlemajones

Neste

Legg igjen en kommentar