Jeg jobber med ny bok

Det er ikke så mye jeg har å melde på en tirsdag formiddag, men viktige ting er det dog.

Jepp. Det har vært klart noen måneder allerede. Jeg kommer med ny bok til høsten. Jeg vil ikke røpe hva tema er ennå. Kanskje klarer du å gjette det? Det eneste jeg kan si er at dette angår veldig mange og at det er mat involvert. Surprise! Surprise!

Herre min, dette gleder jeg meg til! Og jeg gleder meg masse til å fortelle hva temaet er også, men det får vente litt.

Du vil ikke komme til å se meg så mye på farten i de neste månedene, for jeg kommer til å sitte inne i hulen min (aka kjøkkenet) her i Oslo og skrive og teste. Og så skal flinke folk å ta foto og lage design. Det er selvsagt Forlaget Press jeg igjen jobber med. Det funket veldig bra da jeg lagde Litt av alt. Og den boka er forresten på forhåndssalg på Mammutsalget nå, så vil du sikre deg den til en rimelig penge, sjekk ut både Ark og Norli.

Alt godt fra hjemmekjøkkenet!

Helle

Forrige

Vaktel med glaze

Høydepunkt fra Madrid Fusión 2024

Neste

2 kommentarer om “Jeg jobber med ny bok”

Legg igjen en kommentar