Jeg er Taras nye blogger!

april 20, 2015

Nå er det offisielt! HellesKitchen skal blogge for magasinet Tara.

Hva vil dette bety for deg som leser? Ingen verdens ting, egentlig. Jeg vil fremdeles gi deg spennende oppskrifter, reiseopplevelser, finurlige tanker om mat osv. Dette vil egentlig bety mest for meg. Selve bloggen vil få et litt annet utseende om en stund. Dessuten vil bloggen bli kommersiell. Jeg vil komme til å skrive innlegg i samarbeid med produsenter, men jeg vil gjøre det i ekte HellesKitchen-ånd og kun gjøre det hvis det passer til min profil og mine verdier.

Dette blir spennende tider og jeg håper du gleder deg med meg. Tara.no er et univers jeg er godt kjent med, for jeg har jobbet i redaksjonen med både Tara, Tara Smak og Tara Frisk i flere år. Nå blogger jeg for Tara.no som frilans, mens min daglige jobb er i samme hus, som Art Director og grafisk designer i Bonnier Creative.

 

Les mer på Tara.no

 

Kanskje liker du disse også

7 Kommentarer

 • Svar Gry Hammer april 20, 2015 at 1:50 pm

  Gleder meg, Helle! Håper du tuter i vei om glade kyllinger og beitefôra dyr, slik at vi får flere med oss i å spise med hele hjertet 🙂

 • Svar reidarotto april 20, 2015 at 2:46 pm

  Gratulerer!

 • Svar tessaswoodenspoon april 22, 2015 at 1:51 pm

  Sååå gøy!!! Gratulerer så mye !!!!!!!

 • Svar Mette Veiseth Skogstrand april 23, 2015 at 1:03 am

  Så gøy – gratulerer så mye 🙂 Gleder meg

 • Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: