I luften med Gordon

Jeg og kjekkasen min har vært i London i helgen og storkost oss. Gled deg til mange spennende mattips etter hvert!

På vei hjem fikk jeg en meget gledelig overraskelse, og det skal jeg straks fortelle om. Først litt om flyplasser og flymat. Jeg HATER flymat. Det er det mest fryktelige jeg kan tenke meg. Før i tiden gledet jeg meg til maten på flyet. Små søte skåler med deilige retter, modnet ost, kjeks og varmt brød fra brødkurv. Det var en del av reisen og et lite høydepunkt. Nå er det knapt nok en iskald wrap (er ikke det helt forferdelig? Smaker jo som papir).

Ja, det er supert med kioskene hvor du kan kjøpe baguetter eller sandwicher med deg inn på flyet, men det blir smuler og søl ut av det. Dessuten er brødmat lite gunstig å ha i seg når man skal sitte fastspent i et sete i x antall timer. Man blir oppblåst og uvell av det.

På vei hjem fra London, Heathrow terminal 5 i dag fikk jeg altså denne store, kjære overraskelsen. Gordon Ramsay Plane Food ligger på denne terminalen (British Airways flyr til og fra Oslo fra denne terminalen) og de har et fantastisk tilbud. Foruten å være en deilig restaurant, kan man bestille med seg en kjølebag med tre retter til å ta med på flyet. Alt dette for spinkle 13 pund!

Rettene du kan velge. Forrett, hovedrett og dessert for 13 pund i snasen kjølebag.
Rettene du kan velge. Forrett, hovedrett og dessert for 13 pund i snasen kjølebag.

Gordon Ramsay Plane Food på Terminal 5, Heathrow

Da jeg gikk ombord på BAs flight til Oslo kan jeg garanterte deg at det kom en god del blikk. Og det var ikke meg de så på, men på matboksen min!

Vel inne på flyet åpner jeg matboksen fra Gordon.
Vel inne på flyet åpner jeg matboksen fra Gordon.
Herlige saker, delikat pakket inn.
Herlige saker, delikat pakket inn.
In the sky with Gordon!
In the sky with Gordon!
Forrett: Italienske spekepølser, oliven og buffalo mozzarella.
Forrett: Italienske spekepølser, oliven og buffalo mozzarella.
Hovedrett: Nydelig roastbeef med ruccola, grønne bønner og sterk, engelsk sennep
Hovedrett: Nydelig roastbeef med ruccola, grønne bønner og sterk, engelsk sennep
Dessert: Et stort utvalg engelske oster, kjeks og kvedegelé.
Dessert: Et stort utvalg engelske oster, kjeks og kvedegelé.
Gjett hvem som koser seg!
Gjett hvem som koser seg!
Misunnelig mann. Han fikk jo selvsagt smake:)
Misunnelig mann. Han fikk jo selvsagt smake:)

Skal du reise fra Heathrow terminal 5 så vet du hva du skal gjøre! 130 kroner for en treretters lunsj er bare en helt rå deal! Eller du kan velge å sitte der å slite med den tørre wrap’n…

Forrige

VM-pizza – søtt, salt og fruktig

To kule ketchuper!

Neste

Legg igjen en kommentar