England Europa frokost London Reise Storbritannia

“Hjemmelaget” frokost i London

januar 18, 2015

Jeg har det slik når jeg er ute å reiser: Jeg står opp tidlig  og er superivrig på hva dagen vil bringe. Jeg gidder ikke sløse bort tiden på kjipe hotellfrokoster. Jeg vil ut i gatene! Men mat må man ha. Især hvis man skal tråkke på asfalt i storbyen hele dagen. Og hva slags sted liker jeg å finne? Jo, et sted som serverer tilnærmet hjemmelaget mat. Jeg vil ha en god kopp kaffe, te eller kakao. Jeg vil ha ferskt brød med smør og marmelade, deilg fluffy eggerøre eller en deilig gjærbakst.

Jeg har tidligere anbefalt det herlige stedet Jackson & Rye i London– et helt fantastisk retrosted som dekker alle mine behov. Muriel’s Kitchen er også et slikt sted. Nydelige bakervarer, egg i alle varianter, hjemmelaget kakao med krem, brødkurv med smør og marmelade rett fra glasset, nypresset juice… Det kan virke som dette er en ny trend i London. Og jeg digger det! Muriel’s Kitchen har flere avdelinger i London: Soho, Leicester Square og Kensington. Stedet serverer mat hele dagen, så det er ikke bare frokost du får servert. 

L1070630

Avdelingen i Soho besøkte jeg 1. nyttårsdag i år.

L1070628

Kule lamper: Gamle dørslag.

L1070627

Friske råvarer.

L1070625

Lokalet ser ut som en gammel låve.

L1070623

Perfekt eggerøre.

L1070621

Oiiii! MIn kakao med chili og et lass med deilig pisket krem. Perfekt dagen der på etter en herlig nyttårsfeiring.

L1070620

Brødkurv med fersk brød, smør og to typer marmelade. Akkurat hva jeg hadde valgt til frokost hvis jeg hadde vært hjemme i min egen leilighet i Oslo.

 

 

Kanskje liker du disse også

Ingen Kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: