Gode adresser i London

For ikke mange ukene siden var jeg i London. Jeg har allerede skrevet om tre nye restauranter som har åpnet i storbyen. Her kommer en del andre gode steder som jeg vil anbefale.

London er en fantastisk by på absolutt alle måter. Jeg spiser alltid bra her og folk er så trivlige. Denne gangen bodde vi på fabelaktige Ace Hotel i Shoreditch. Ja, skal si det er et hipsterhotell, men det er et fint hipsterhotell, og da er det greit.

Bulldog Edition på Ace Hotel, Shoreditch.

Ace Hotel har visstnok en god restaurant, men den fikk jeg ikke anledning til å prøve denne gangen. Jeg fikk prøvd kaféen deres, Bulldog Edition, og den er superduper.

Det ligger flere gode kaféer i Shoreditch. Allpress har jeg tidligere skrevet om. Et veldig bra frokoststed med nydelig bakverk og toaster med avokado.

Mandelcroissant på Allpress.
Paper and Cup er en superkoselig kafé i Shoreditch. De har pastel de nata. Bare nevner det:)
Albion.

Frister det med en kraftigere frokost ligger det et bra sted som heter Albion. Servicen er elendig klønete. Maten er fantastisk. De har retter med andeegg blant annet. Albion er også en butikk med friske grønnsaker, fab bakverk og mye annet snadder.

Cocktails på Dishoom.

Rett over veien i det lille smuget ligger Dishoom. Dette er et indisk/pakistansk sted som har avdelinger flere steder i London. De har også frokost. Jeg var der til en liten matbit en av kveldene. Maten er smakfull og cocktailsene deres er supergode. Du må beregne å stå i kø lenge for bord, men heldigvis kan man vente i baren.

Indisk mat på Dishoom.

Rett ved Dishoom og Albion ligger et annet fabelaktig sted. Andina er Martin Morales peruvianske sted i Shoreditch. Martin er kjent for ceviche-restauranten ved samme navn som ligger i Soho.

Andina serverer fantastiske deleretter og vi er seks voksne som deler en drøss med retter denne dagen. Jeg kan ikke få anbefalt stedet nok. Jeg elsker hver eneste rett og smakene satt som et skudd. Nedenfor kan du se hva vi spiste.

Blanchette i Brick Lane er en liten fransk perle der du kan spise småretter eller store retter. De lager en fabelaktig Campari Spritz der og smårettene er kjempegode og billige.

Pitt Cue er kanskje den restauranten jeg har vært på flest ganger i hele mitt liv. Da de lå i Soho var jeg alltid innom for en matbit. Nå har de flyttet inn i et mye større lokale ved Liverpool Street Station og blitt «ordentlige». Er det bra eller dårlig er jeg usikker på. Det jeg er sikker på er at maten er like god.

Hver søndag er det matmarked på Geffrye Food Market. Her kan du chille i den deilige parken og spise mat fra vogner eller kjøpe med deg fine ting hjem. Flere av utstillerne fra Borough Market står her på søndager.

Forrige

Galisisk empanada

Streetfood i Palermo og glutenfri pasta       

Neste

Legg igjen en kommentar