Fredag kveld i Mathallen

 Jeg er i sjokk! Vi har fått vår egen mathall, et matmekka og et samlingssted som oser av noe internasjonalt. Jeg må klype seg i armen for å tro at det er sant. Jeg er så stolt!

Stockholm har det. København har det. Nå har Oslo også egen mathall!

I går kveld tok jeg og min mann turen over til Vulkan og byens splitter nye mathall. Det kommer vi til å gjøre ofte fremover. Jeg merker allerede at jeg er avhengig! Da vi ankom var det fremdeles en halv time igjen av ordinær åpningstid så vi fikk sett på alle butikkene og utvalget deres. Her er det varer vi ikke har sett før i byen vår! Fantastiske råvarer og spennende produkter fra hittil ukjente leverandører. Rundt hvert hjørne ligger små serveringssteder: Tapasbarer, pinxos, øl- og pølsestedere, sushi, asiatisk tapas, spanske skinkebarer osv.

I tillegg til ølfestivalen gjester, kokte hallen av matglade mennesker som var ute for å se på byens nye stolthet. Det var skåling, spising og latter over alt. Dette stedet er allerede en suksess. Dette trengte vi. Ikke bare for utvalget av råvarer og spennende nye produkter, men for å føle oss levende.  Jeg tror dette stedet vl bli det perfekte hang-out etter arbeidstid for en øl og en matbit. Fredagspilsen vil nytes over gode matopplevelser og mangfold. Jeg er ikke i tvil.

Åpningstider i Mathallen Vulkan: TIRSDAG-ONSDAG 10-19,TORSDAG-FREDAG 10-20, LØRDAG 9-18, SØNDAG 12-17 (MANDAGER STENGT)) Serveringstedene har utvidet åpningstid.
Gå inn på MATHALLENS hjemmesider for å se hva som mer: http://www.mathallenoslo.no

Forrige

Høstsuppe

Verdens beste viner midt i Hizbollah-land

Neste

Legg igjen en kommentar