En matnerds paradis

«Nye» Glasmagasinet åpner i dag og dette skal være et interiør- og livsstilsmagasin.

  1. etasje og kjelleren er pusset opp, og nå venter de andre etasjene på å pimpes opp.

Er du glad i matlaging, slik jeg er, vil du digge de lekre kjøkkenavdelingene. Glasmagasinet har Norges største utvalg av Le Creuset, et imponerende utvalg varer fra Nicolas Vahé (glass og flasker med herlige godsaker), Kitchen Aid-maskiner i alle regnbuens farger, kjøkkenredskap og selvsagt flotte serviser og glass.

Jeg var tilstede på føråpningen i går kveld og der fikk jeg prøve den nye Loungen der det vil bli vinservering i baren. Vinen vil bli servert i riktige glass til riktig vin. Glasmagasinet har jo peiling på glass, så dette kan bli kult. Loungen har en aldeles spektakulær gul velursofa og deilige gulldetaljer. Herfra vil det også bli servert Afternoon Tea. Og det kule er at du vil kunne velge mellom en sunn og en syndig variant.

Kjelleren har selvsagt Husfliden, og den passer godt inn i konseptet «Trend møter tradisjon». Her får du kjøpt redskap til lefsebaking og alt det man kjenner fra Husfliden. Men det store arealet i kjelleren er blitt ryddet kraftig opp i. Nå er det luft og design. I midten av lokalet står et kjøkken og herfra vil det arrangeres mange happenings i form av produktlanseringer og andre ting.

I første etasje har det også kommet en liten Hay-butikk der du kan finne kule småting til kjøkkenet ditt og mye mer.

glasmagasinet5
Trend møter tradisjon.
glasmagasinet3
Mange fristelser på Glasmagasinet
glasmagasinet2
Nye Glasmagasinet åpner i dag.
FB
Link til Facebook.

 

 

Forrige

Langstekt lammebog: smelter-i-munnen-garanti!

Bakte løk – herlig tilbehør til påskemiddagen eller som en egen rett

Neste

Legg igjen en kommentar