drink

Drinker på boks. Genialt!

juni 14, 2011

Godt og enkelt i sommersolen
Sommertid er utetid, og på late sommerdager er Premix Cans godt og enkelt å nyte ute i solen. De ferdigmiksede drinkene er lette å ta med seg, lette å servere og er dermed den perfekte drinken å nyte, enten du er i hagen, på hytta, eller i bakgården med en god bok.
Sommeren er naturlig nok høysesong for å være ute, og da står ofte god og enkel mat og drikke på menyen. Ta med deg lekre småretter, frisk frukt og et stort teppe ut i haven eller på terrassen, og du er klar for en deilig dag i solen. Ønsker du noe forfriskende å drikke, er Premix Cans et velsmakende alternativ.
De ferdigmiksede drinkene kommer i smakene Gordon`s Gin&Tonic, Captain Morgan&Cola og Smirnoff Vodka&Apple, og kan like gjerne nytes rett fra boksen som fra et avkjølt glass med isbiter og lime. Boksene inneholder 250 ml og holder en alkoholprosent på 6,4. Prisen er 28,90 kroner eks. pant.

Kanskje liker du disse også

1 Kommentar

  • Svar BLOMSTERSTJERNEN juni 14, 2011 at 8:16 pm

    Kjøpte meg en sånn ferdigblandet gin tonic da jeg var og planespottet i London. Absolutt den perfekte drink til det perfekte gjøremål! Skjønt de hardbarkede spotterne så rart på meg… (de drakk vørterøl…)

  • Legg inn en kommentar

    %d bloggere liker dette: