Copenhagen Cooking og Torvehallerne

For en liten tid tilbake var jeg i København under den årlige matfestivalen, Copenhagen Cooking. Dette er en matfestival som foregår over 10 dager i august (Jeg mener de også har tilsvarende festival på vårparten, men er ikke helt sikker). Uansett. Det skjer noe i hele København og til og med i de nærmeste byene hver dag. Du kan delta på kurs, helgrilling av dyr på et eller annet torg, langbord i gatene, risottomesterskap og mye, mye mer. Jeg var tilstede i fjor og måtte tilbake i år igjen. Jeg deltok i år på birøktekurs og markering av årets smørrebrødkåring. Begge fantastiske arrangementer.

De tre dagene jeg var i København fikk jeg også gått rundt og sett på hva som rørte seg av spennende ting. Dette kan du se i min bildeekstra nedenfor.

Et samlingspunkt for hele matfestivalen er Torvehallerne på Nørreport. Dette er et fabelaktig matmarked som du finner året rundt, fordelt på to haller og et åpent område imellom. Her kan du se bilder fra det flotte matmarkedet som du må ta turen innom neste gang du er i København. Her kan du nemlig spise, og drikke godt + handle med deg fabelaktige ting hjem.

Til info: Jeg har vært på tur med Visit Denmark. De har betalt fly og hotell for meg.

Forrige

Lyst til å lage søppelmat?

Betty’s reisende tesalong

Neste

Legg igjen en kommentar